Veronika & Connor, svadba Pancha Skybar

Každá svadba začína dôslednou prípravou. Nebolo to inak ani v prípade svadby úžasných mladomanželov Veroniky a Connora. Ako napovedá ženíchove meno, nešlo o tradičnú slovenskú "veselicu", ale o zladenie hudobnej zábavy a programu pre viaceré kultúry a národnosti. Na prípravu zahraničnej svadby sa treba extra pripraviť. Každý národ má svoje zvyky a tradície, ako aj originálne hudobné žánre. Stretnutie s mladomanželmi som, ako svadobný DJ a moderátor absolvoval už niekoľko mesiacov dopredu. Dohodli sme svadobný program, hudbu aj takzvaný hudobný „black list“. Stretnutie sme všetci viedli v anglickom jazyku, aby nevesta nemusela prekladať :) 

DJ-Moderator-Najlepsi-Cena-Wedding-Event-DJ-Slovakiajpg

Veronika a Connor si za miesto svojej svadby zvolili krásne Slovensko a novootvorený Pancha Skybar situovaný „na streche“ hotela Holiday Inn s krásnym výhľadom na celú Žilinu. Pancha Skybar hneď na prvý pohľad zaujme unikátnym dizajnom. Jedinečné riešenie stropu, pozostáva z 20 000 plechoviek a poskytuje skvelú príležitosť pre hru svetla, či laserovú show. Súčasťou je aj obľúbená terasa, priamo z ktorej môžu hostia pozerať na Žilinu. 

zasadaci-poriadok-svadbajpgdarceky-pre-hostijpgsvadobne-darceky-dary-svadba-weddingjpg
svadba-wedding-zilina-salajpg
svadba-Pancha-Skybar-Zilinajpgsvadba-v-holiday-inn-zilina-sala-svadobnajpgvyzdoba-na-svadbu-zilina-bratislava-kosice-modrajpg

Za pochvalu stojí aj delikátne menu, o ktoré sa postaral profesionálny šéfkuchár.

svadba-holiday-inn-zilinajpgwedding-cake-svadobna-torta-slovakia-svadobny-programjpg

Prvý tanec na legendárnu pieseň Elton John - Tiny Dancer, ani nemohol svadobný večer lepšie odštartovať. Mladomanželia zožali búrlivý potlesk a hneď po prvej piesni sa pridali aj zahraniční hostia.  Počas svadobnej noci som hral rôzne hudobné žánre, aby sa zabavili nie len slovenskí, ale aj zahraniční svadobní hostia. Zábava trvala do ranných hodín. Súčasťou svadby bol aj svadobný kvíz, v ktorom som vyspovedal mladomanželov. 

DJ-Mike-Zilina-Trencin-Bratislava-Poprad-Kosice-Skusenosti-ReferenciejpgDJ-Starejsi-Moderator-Zabavac-Umelec-Kapelajpg

Ďakujem Veronike a Connorovi za skvelú spoluprácu a prejavenú dôveru! 
Za fotky ďakujem Veronike (http://svadbaodzazitkarov.sk)