Svadba v kaštieli (zámku, chateau)

Podstatnú časť roka hrávam a moderujem svadby, ako svadobný a eventový DJ, moderátor a koordinátor práve v krásnych kaštieľoch a na zámkoch (chateau, château). Mnoho mladomanželov a svadobných rodičov sa ma pýta práve na výhody a nevýhody svadby na zámku (v kaštieli, chateau, château). Zaujímajú ich aj recenzie a cena za svadbu na zámku (kaštieli, chateau, château).

Kaštieľ, zámok (chateau) patrí medzi najhonosnejšie miesta na svadbu. Ponúka pocit výnimočnosti a noblesy, preto sa v porovnaní s klasickými svadobnými sálami (hotel, ranč, kultúrny dom,...) zaraďuje medzi drahšie. Zámky a kaštiele bývali už v minulosti priestormi na krásne svadby šľachty a kráľovských rodín. Mnoho mladých párov a svadobných rodín sa chce aj dnes preniesť do minulých časov a cítiť sa ako princezná a princ, kráľovná a kráľ. Navyše svadbou na tak výnimočnom mieste sa môžete pochváliť.

Záujem o svadbu na zámku (v kaštieli, chateau) neustále narastá. Môže sa stať, že na termín v takejto svadobnej sále budete čakať aj 1 až 2 roky, preto si termín rezervujte čím skôr. Slovensko, Česká republika aj Rakúsko (3 krajiny v ktorých ako svadobný a eventový DJ a moderátor najčastejšie pôsobím) ponúkajú niekoľko takýchto priestorov.  
 

svadba Château Appony

Château Appony je výnimočné miesto, medzi Nitrou a Topoľčanmi, ktoré vybudoval šľachtický rod Apponyovcov, kde pre svoj manželský sľub môžete zvoliť 9 ha park, ktorý obklopuje Château Appony. Na sobáš môžete využiť aj interiérové priestory krásneho salónika alebo Kočiarne. Miestny cirkevný kostol je vzdialený asi 5 minút od kaštieľa v dedinke Oponice. Kaštieľ Château Appony ponúka na svadobnú hostinu niekoľko priestorov: Svadobná sála (100 osôb), Modrý salón (30 osôb), Kočiareň (30 hostí.), Privátny salón (15 osôb).

Appony dj moderator svadba wedding slovakiajpg 

Chateau Appony DJ moderatjpg

(foto: booking.com)

svadba Hotel Kaštieľ Gbeľany

História kaštieľa Château Gbeľany siaha do polovice 18. storočia. Kaštieľ kombinuje pôvab a eleganciu. Zrekonštruovaný kaštieľ je obklopený nádherným anglickým parkom. Podľa toho, koľko hostí budete mať na svojej svadbe máte na výber konferenčnú sálu, reštauráciu Belene, historické salóniky a štýlovú vináreň. 

gbelany svadba wedding slovakia dj moderatorjpggbelany dj svadba fotografjpg

(foto: booking.com)

svadba Chateau Amade

Svadba v rozprávkovom kaštieli Amade ponúka romantické prostredie anglického parku, ktorý je ideálnym miestom pre svadobné obrady. Kaštieľ má niekoľko historických priestorov pre rodinné oslavy a svadby (do 65 osôb vo vnútorných priestoroch kaštieľa) a pre 100 osôb (vonku v stane).

svadba amande dj chateau fotograf videojpg

Amade Chteaujpg

(foto: booking.com)

svadba Château Béla

Krásny kaštieľ Château Béla je situovaný v čarovnom prostredí dedinky na južnom Slovensku. Predstavuje súhru luxusu a tradícií.

svadba Chteau Bla DJ moderator fotograf weddingjpg

wedding svadba Chteau Bla DJ Moderator starejsi zabavac hudba na svadbujpg

(foto: booking.com)

svadba Galicia Nueva

Okolie zámockého hotela Galicia Nueva lemuje francúzsky park a lesopark s jazierkom. Zámocký hotel**** Galicia Nueva je ideálnym miestom na svadbu a event. Hotelové izby sú zariadené v rôznych štýloch a onúkajú pohodlie a luxus.

svadba na zamku cena referencie Galicia Nuevajpgwedding Galicia Nueva svadba event DJ moderator foto videojpg
(foto: booking.com)

svadba The Grand Vígľaš

Svadobná sála v The Grand Vígľaš je situovaná nedaľeko mesta Zvolen v obci Vígľaš. Krásny zámok spája dobovú históriu spolu s luxusnými službami hotela. Mladomanželia si môžu povedať svoje ÁNO v gotickej kaplnke alebo v rytierskej sále. 

svadba The Grand Vga wedding slovakia dj moderator foto videojpg
svadba The Grand Vga weddingjpg
(foto: booking.com)

Ešte pred samotnou rezerváciou vysnívaného priestoru odporúčam osobnú návštevu a osobnú prehliadku priestorov, na ktorú si môžete pripraviť otázky, ktoré Vás zaujímajú.