Svadba Erika & Štefan | Kysucká Koliba

Svadba v Kysuckej Kolibe

Kysucká Koliba je moderná reštaurácia obklopená prírodou. Miesto na svadbu spája pokoj, krásnu prírodu a chutné jedlo. Výhodou sály je aj vysoká kapacita, použité materiály (drevo, kameň a sklo) a otvorený priestor. Sála sa môže na prvý pohľad zdať trocha tmavá – tu však pomôže led nasvietenie sály.

svadba-koliba-stodola-cenajpg
kysucka-koliba-svadba-kysucejpg
svadba-wedding-slovakiajpg
pre-deti-svadbajpg

Mladomanželia Erika a Štefan podporili priestor koliby prírodnou výzdobou. Súčasťou výzdoby boli aj čerešne (ku ktorým sa spája dlhý príbeh). Výzdobu krásne dotvorili aj chutne koláčiky od Peti Kufelovej, ktoré dokonale zvečnila fotografka Veronika zo Svadby od Zážitkárov.

kolace-na-svadbu-cenajpg
kolko-stoja-kolace-svadobnejpg
candy-bar-svadba-cenajpg
sladke-na-svadbu-candy-barjpg

Príchod mladomanželov na svadobnú sálu sprevádzala filmová pieseň Blue Swede - Hooked on a Feeling a búrlivý potlesk. Nasledoval príhovor člena rodiny a svadobná večera.

Svadobný program a zábava

Po výbornej večeri v Kysuckej Kolibe som, ako svadobný DJ a moderátor uviedol prvý tanec na pieseň Blízko. Nasledoval rodičovský tanec a prvé tanečné kolo, plné tancujúcich hostí. Hostia sa výborne zabávali na rôzne hudobné žánre počas celej noci. Počas prestávok sa o zábavu starala ľudová muzika na svadbu.

prvy-tanec-mladomanzelsky-tanecjpg
najlepsi-dj-moderator-zabavac-cenajpg
cena-dj-na-svadbu-svadbajpgsvadobny-dj-moderatorjpg

Okrem hudobnej zábavy som pripravil pre svadobčanov aj svadobný program v podobe hier – mladomanželský kvíz, kde som vyspovedal mladomanželov, ako dobre sa poznajú. Svadobných hostí zaujímali rôzne pikošky o mladomanželoch. „Kto koho zbalil?; Kto to celé inicioval, že sa všetci nakoniec spoločne zišli na ich svadbe?; Kto lepšie varí či šoféruje? Kto v ich manželstve bude pod papučou? alebo Kto si skôr vypije so svokrou?" 

svadobny-dj-starejsi-moderatorjpg
svadobny-kviz-mladomanzelsky-topankovy-otazkyjpg
topankovy-kviz-mladomanzelsky-otazky-dj-moderator-mladejsijpg

Svadobný koč, ktorý výborne rozosmial hostí a „unavil“ niektorých aktérov. Svadobní hostia sa usadili na pripravené stoličky do stredu parketu v Kysuckej Kolibe. Predok svadobného koča tvorili 4 kolesá, ktoré viedol kočiš. Za kočišom sedel mladomanželský pár, ktorý sa v rozprávke o svadobnom koči premenil na kráľovský pár. Dôležitou súčasťou koča boli aj 4 kolesá, bez ktorých by sa koč samozrejme nepohol. Každý aktér svadobnej hry mal svoju úlohu, ak sa pomýlil, alebo úlohu zabudol splniť dostal alkoholickú pokutu.

svadobny-koc-dj-moderator-zabavacjpg
svadobny-kocjpg
svadba-dj-zabavac-moderator-cena-dj-mikejpg

Priestor sály som osvetlil použitím statického a dynamického LED osvetlenia sály. Svetlá som riadil počas celej noci použitím riešenia MyDMX od ADJ. Čepčenie nevesty od Čepčice z Oščadnice dojalo k slzám nie len svadobné mamy, ale mnohých svadobčanov.

cepcenie-nevesty-cepcice-z-oscadnicejpg
cepcenie-svadobny-programjpg
cepcenie-osvetlenie-svadby-svadbajpg

Ďakujem mladomanželom za úžasnú spoluprácu a prejavenú dôveru. Za fotky ďakujem Veronike z (Svadba od Zážitkárov).

svadbaodzazitkarovjpg

Ako to na svadbe žilo? -> v storkách na mojom Instagrame https://instagram.com/djmike.sk