Martinka & Peťo, svadba v Central Parku, Žilina

Svadobná sála Central Park je situovaná v srdci mesta Žilina, pri mestskom parku, neďaleko od obchodného centra Mirage. Hoci je centrum mesta Žilina vzdialené iba niekoľko metrov, sála sa nachádza v pokojnom prostredí s množstvom zelene a dostatočným množstvom bezplatných parkovacích miest pre hostí. Penzión Central Park je oáza pokoja a relaxu, kde stretnete vždy usmiatý a ochotný personál a šéfkuchára, ktorý pripraví vynikajúce jedlo.

 dj-zilina-bratislava-poprad-modra-moderator-svadbajpg

Po svadobnej párty sa svadobní hostia môžu navyše zrelaxovať vo wellnesse. Priestory svadobnej sály Central Park v Žiline sú fotogenické, ako aj okolie, ktoré poskytuje dostatočné množstvo miest na fotenie svadobných portrétov. Mladomanželia môžu na fotenie svadobných portrétov využiť aj historické centrum mesta, alebo asi 5 min. autom vzdialený Budatínsky zámok s upraveným parkom.

svadba-central-park-zilina-skusenosti-referenciejpg

Svadba Martinky a Peťa bola výnimočná a originálna vo všetkých detailoch. S nevestou Maťkou som absolvoval niekoľko osobných stretnutí, kde sme si celý priebeh svadby prebrali krok po kroku. Bavili sme sa o programe, hudbe, hudobnom podmaze a všetkých detailoch.  

Už od príchodu prvých hostí do svadobnej sály Central Park som hral jemný podmaz a keď vošla na tanečný parket aj nevesta a ženích za potlesku svadobných hostí personál Central Parku privítal mladomanželov aj svadobných hostí a poprial im všetko dobré a príjemnú zábavu.  

boho-svadba-zilina-slovensko-svadba-v-prirodejpg

Ženích pozametal všetky črepy a preniesol nevestu cez prah. Nasledovali príhovory, svadobný prípitok a vynikajúca svadobná večera. Hostia si vychutnávali delikátne jedlo s pohárom vychladeného prosseca či vínka.

dj-svadba-moderator-starejsi-hudba-na-svadbu-wedding-slovakiajpg

svadba-dj-moderator-weddingjpg

Po delikátnej večeri mladomanželia odštartovali tanečnú zábavu prvým mladomanželským tancom. Svadobní hostia mladomanželov povzbudzovali potleskom a vystrelili konfety. Nasledovalo prvé tanečné kolo. Hostia vytancovali ženícha a nevestu.

svadba-zilina-krajanie-torty-program-na-svadbu-djjpg

Krásna trojposchodová svadobná torta s mascarpone a malinami bola vynikajúca! Mladomanželia ju spoločne rozkrojili na tanečnom parkete, navzájom tortu vyskúšali a personál penziónu tortu pripravil aj ostatným svadobným hosťom.  

krajanie-torty-svadbajpg

Ako svadobný DJ a moderátor som počas noci odohral niekoľko tanečných kôl. Mladomanželia aj svadobní hostia na parkete trávili veľa času a výborne sa zabávali. Mladomanželia si na osobnom stretnutí vybrali mladomanželský kvíz (topánkový kvíz), hľadanie nevesty a ženícha a svadobný koč. Všetky súťaže výborne zabavili svadobných hostí a prispeli k celkovej atmosfére.

K atmosfére prispelo aj nasvietenie sály, s ktorým sa počas noci pracovalo. Mladomanželia si na úvod vybrali žlté osvetlenie (zapadajúce slnko). Keď sa zotmelo a tanečná zábava gradovala, nasvietenie sme zmenili na fialovú farbu.

Martinka a Peťo si na svoju svadbu objednali aj fotostenu s množstvom rekvizít od Svadba od Zážitkárov a priniesli si vlastný instax, na ktorom si hostia vyhotovili fotografiu a tu nalepili spolu aj s venovaním do pripravenej fotoknihy.

fotokutik-na-svadbu-fotograf-svadba-svadobny-fotografjpgsvadba-bratislava-zilina-dj-central-parkjpg

Krásnu svadobnú výzdobu pripravila agentúra Splnený sen www.splnenysen.sk

Ďakujem za krásne fotografie do tohto článku fotografke Veronike Čižmárovej www.svadbaodzazitkarov.sk 

Ďakujem úžasným mladomanželom za super spoluprácu a prajem im všetko najlepšie!