Ester & Tomáš (svadba Agropenzión Hubert)

Krásny a stále usmiaty pár Ester a Tomáš sa rozhodli osláviť svoju lásku na mieste len kúsok od Trnavy v Agropenzión Hubert.

svadba-modrajpg

Od prvého stretnutia pri spoločnej káve "na polceste" medzi Žilinou a Trnavou v Trenčíne sme si hneď sadli. Pri konveráziach som mal pocit, že si veľmi rozumieme a svadba bude jedna veľká párty. A tak aj bolo!

agropenzion-hubertjpg

Celá svadba sa niesla v znamení krásnych detailov - vidieť, že mladomanželia majú skvelý vkus.

svadba-agropenzion-cenajpg

zasadaci-poriadok-na-svadbujpg

Svadobná hostina sa odohrávala v stane pri Agropenzióne Hubert. Ako svadobný DJ som celý stan nasvietil - čo sa prejavilo ihneď po zotmení. Svadobná výzdoba bola jednoducho nádherná aj vďaka Edin Agency.

svadba-v-stanejpg

svadobna-vyzdobajpg

Ešte pred vstupom hostí do stanu treba všetko prichystať - nainštalovať zvukovú a svetelnú techniku. Každý kábel musí mať svoje miesto! Personál nalieva prípitky a všetci sa tešíme na príchod hostí.

svadba-trnava-stanjpg

privitanie-hostijpg

Po rozbíjaní taniera vchádzajú do stanu najskôr hostia až následne mladomanželia za môjho uvedenia na mikrofón. Ako svadobný moderátor (mladejší na svadbu) sa starám o to, aby hostia vždy vedeli, čo sa ide diať. Snažím sa vždy svadby moderovať energicky a priamo z parketu. Ak treba moderujem aj v anglickom jazyku.

program-na-svadbujpg

Keď doznie aj posledný oficiálny príhovor na svadbe a pripijeme si na zdravie mladomanželov podáva sa predjedlo a polievka. Svadobní hostia kričia "polievka je málo slaná" a tak sa musia mladomanželia niekoľko krát pobozkať. Ako svadobný a eventový moderátor moderujem na svadbe vždy iba to, čo chcú klienti (môžu aj nemusia si vybrať svadobné hry, súťaže, svadobné tradície a program).

program-svadobnyjpg

Čas na krátke fotenie pri západe slnka sa nájde na každej svadbe. Idéale pred začiatkom tanečnej zábavy. Portréty pri zlatej hodinke sú proste krásne.

druzickyjpg

svadba-trnava-najlepsi-priestorjpg

Otvárame tanečnú zábavu a prichádza prvý tanec, na ktorý mladomanželia niekoľko týždňov trénovali. Ester a Tomáš prichádzajú na tanečný parket a ztrhávajú na seba všetku pozornosť hostí.

prvy-tanecjpg

Mladomanželia otvorili svadobný večer v plnej paráde za čo získali búrlivý potlesk. Kvalita zvukovej a svetlnej techniky je pre mňa prioritou. Mám rád pri svojej práci DJ a moderátora komfort a rád sa spolieham iba na najlepšie značky na trhu (Pioneer DJ, FBT, Audix, Apple a i.). Radšej nič nenechávam na náhodu a techniku nosím aj záložnú - pre istotu.

nasvietenie-salyjpg

najlepsi-dj-skusenosti-cenajpg

tanec-na-svadbujpg

Nasleduje prvé tanečné kolo, kde to hostia hneď roztočili. Počas noci sme s kolegom Patrikom odohrali slovenské aj zahraničné oldies, aj aktuálne hity.

osvetlenie-saljpg

Nasledovalo krájanie svadobnej torty, kde sme overili šikovnosť mladomanželov. Skúšku zvládli na výbornú. Krájanie torty patrí medzi obľúbený program na svadby.

torta-krajanie-svadbajpg

najlepsi-program-na-svadbujpg

ochutnavka-svadobnej-tortyjpg

Mám rád interakciu s publikom, a preto sa pýtam mladomanželov, ako im chutí torta a či ju personál z cateringu La Reunion (Agropenzión Hubert) môže dokrájať hosťom.

dj-na-svadbu-cenajpg

Na svadbe nechýbal ani bohatý candy bar, ktorému som neodolal, ani ja. Koláče sa do candy baru priebežne dokladajú, aby sa zamedzilo ich topeniu.

candy-barjpg

"Napchaj si bruško!"

kolace-na-svadbujpg

Hostia doplnili sladké a energiu = môžeme sa vrhnúť na svadobné hry a súťaže. Ponúkam klientom zábavné svadobné hry, tanečné hry aj kvízy. Jednou z hier ktoré si vybrali Ester a Tomáš bol stoličkový tanec (hra tanec okolo stoličiek). 

svadobne-hry-stolickovy-tanecjpg

Každú svadobnú hru začínam ako moderátor na svadbu výberom súťažiacich a vysvetlením pravidiel. Tentokrát sa do hry zapojilo neúrekom súťažiacich.

svadobne-hry-sutazejpg

Každým zastavením hudby sa kruh zužuje a komu nezostane stolička vypadáva z hry. Súťaživosť bola veľká.

moderator-na-svadbujpg

Držme si palce, ide do tuhého. Víťaz získa odmenu od nevesty Ester.

stolickova-hra-svadbajpg

A máme tu víťazku, zo sály sa ozýva búrlivý potlesk. Víťazka získava cenu aj gratulácie.

aktivity-na-svadbujpg

najlepsi-moderator-starejsi-mladejsijpg

Pokračujeme tanečnými kolami. Z poza DJ pultu dvaja dji. 

skuseny-dj-diskotekarjpg

dj-mike-skusenostijpg

Často dostávam otázku: "Ako skoro treba rezervovať svadobného DJ"? Odpoveď sa hľadá ťažko - niektoré termíny sa obsadzujú už 2 roky pred svadbou, niektoré 1 rok a niektoré sa dajú obsadiť "aj na poslednú chvíľu". Ester a Tomáš to stihli a tak sme mohli byť s Patrikom súčasťou ich svadby.

dj-mike-dj-patys-dvaja-djijpg

dj-mike-skusenosti-trnavajpg

K celkovej atmosfére prispieva okrem dobrej hudby aj svadobný program a nasvitenie sály. Ester a Tomáš sa rozhodli pre originálne "vílovske" čepčenie.

cepcenie-nevestyjpg

Víly spravili na svadbe super program, z ktorého som mal zimomriavky aj ja.

cepcenie-na-svadbu-cenajpg

svadobne-cepceniejpg

svadobne-tradiciejpg

cepcenie-vilyjpg

svadba-na-klucjpg

cepcice-na-svadbu-odobierkajpg

V polnočnom programe na svadbe pokračujeme rovno ďalej. Na parkete si nechávam nevestu Ester a všetky nevydaté dievčatá a ženy. 3-2-1 čaká nás hádzanie kytice.

dj-moderator-na-svadbu-cenajpg

Aj moderovanie hádzania kytice musí byť energické a zábavné, aby hostí vtiahlo do deja. Pokračujeme redovým tancom "vykrúcankou".

aktivity-na-svadbu-programjpg

vykrucankajpg

mladomanzelsky-tanecjpg

polnocny tanecjpg

Ďakujem za spoluprácu vílam, Agropenziónu Hubert, cateringu La Reunion, fotografovi Marekovi Martinekovi, môjmu kolegovi Patrikovi z Dvaja Dji a hlavne mladomanželom a svadobným hosťom ktorí boli top. 

moderne-cepceniejpg

Foto v článku od: Marek Martinek - fotograf