Boho svadba v Château Rúbaň

Krása, pravda a láska. Krásny boho štýl a jedno z najromantickejších miest na Slovensku Château Rúbaň si pre svoju svadbu zvolili mladomanželia Dominika a Peter. 

svadba-v-stane-skusenosti-recenziejpgsvadba-chateau-skusenosti-referencie-cenajpg

Komplex Château Rúbaň je idylické miesto na svadbu s krásnou a výnimočnou atmosférou. V komplexe sa spája moderná architektúra, krásna príroda a výnimočná história. Château Rúbaň vyniká kvalitnými službami a dôrazom na každý detail. Disponuje dostatočným množstvom parkovacích kapacít a krásnych miest na fotenie portrétov. Ochota personálu, čistota a komfort sú na veľmi vysokej úrovni.

svadba-v-prirode-boho-svadbajpgsvadba-v-chateau-rbajpg

Stop tradičným oblekom. Peter a Dominika poňali svoju svadbu v pohodovom boho-chic štýle s dôrazom na krásu a prírodu. Slnečné júnové počasie umocnilo krásne momenty. Peter a Dominika si svoje „áno“ povedali pod krásnym mohutným stromom v záhrade Château Rúbaň. „Adele: Make You Feel My Love“ znela na príchod nevesty a spôsobila hosťom zimomriavky.

dj-mike-moderator-starejsijpgboho-svadba-wedding-dj-moderator-starejsijpg

Gratulácie hostí novomanželom prebiehali na slnečnej terase pred stanom pri príjemnej hudbe a pohári dobrého vína priamo z vinárstva Château Rúbaň. Na výber boli aj obľúbené finger food a čerstvé limonády, ktoré podmanili chuťové bunky svadobných hostí. Chuťové bunky sa bláznili aj pri delikátnej svadobnej večeri, ktorú pripravil profesionálny šéfkuchár a sladkom candy bare.

candy-bar-chateau-rubanjpgcandy-bar-na-svadbu-wedding-djjpgjedlo-na-svadbu-wedding-foodjpgsvadba-v-chateaujpg

Mladomanželský tanec na pieseň Amazing day odštartoval búrlivú tanečnú zábavu. Nasledovali tanečné kolá. Počas svadobnej noci som ako svadobný DJ a moderátor odohoral niekoľko tanečný kôl a žánrov, na ktorých sme sa spolu s mladomanželmi dohodli ešte pred svadbou, tak aby hudobná predstava a „black list“ zodpovedali ich predstave.

svadba-v-priode-v-stanejpgboho-svadba-svadba-v-prirode-djjpg

Verím, že svadobný deň Petra a Dominiky bude nezabudnuteľný, tak ako pre mňa aj pre mladomanželov a svadobných hostí.  A prajem im, aby „amazing day“  bol ich každý deň. 

- DJ Mike 

foto: Veronika Čižmárová www.svadbaodzazitkarov.sk