Aká bola svadba v Château Gbeľany?

Aká bola svadba v Château Gbeľany? Rozprávková od prvého do posledného momentu! Mladomanželia Katka a Jakub si vysnívali obrad pod holým nebom v anglickom parku pri kaštieli Château Gbeľany a 2x stage s kompletnou technikou - na tancovačku na nádvorí pod holým nebom do 22.00 hod. a poriadnu párty v interiéri od 22.00 hod. do rána.

chateau-gbelany-djjpeg

svadba-slovenskojpg

Alternatívna svadobná párty

Mladomanželia dali STOP klasickým svadbným žánrom a rozhodli sa pre alternatívne ladenú svadobnú párty zameranú na zahraničnú oldies a modernú scénu. Hral som najväčšie hity z 70-tých, 80-tých, 90-rokov až po súčasnosť. Nechýbali filmové hity či electro swing.


svadba-chateau-dj-moderatorjpeg

zabava-s-dj-mikejpeg

najlepsi-dj-skusenosti-cenajpeg

Svadobný program na mieru

S Katkou a Jakubom sme sa dohodli, že svadbu pojmeme moderne. Úplne vynecháme svadobné tradície (ako čepčenie či redový tanec) a pridáme zábavné svadobné hry: topánkový kvíz, svadobný koč a stoličkový tanec.


dj-svadba-svadobny-djjpeg


Dokonalý pár

Mladomanželia bravúrne ustáli moje otázky o ich zoznámení, vzťahu, domácnosti aj budúcnosti. Hostia ich za to odmenili veľkým potleskom.


svadobny-moderator-starejsi-mladejsijpeg

svadba-dj-moderatorjpeg


Priestor pre hostí 

Na každej svadbe sa snažím do diana čo najviac zapojiť aj svadobných hostí. Túto interakciu vnímam ako kľúčovú. Bolo to tak aj pri topánkovom kvíze, kde hostia dostali aj mňa :) Ďakujem za svoju prácu!


svadba-chateau-gbelanyjpeg

KK-658jpeg

stolickovy-tanec-dj-mikejpg

Aká bola naša spolupráca?

Spolupráca s maldomanželmi bola od prvého momentu priateľská, ústretová, príjemná. Mal som pocit, že sa poznáme mesiace. Teším sa, že som mohol byť súčasťou tak krásneho svadobného dňa a želám mladomanželom iba to najlepšie!

svadba-chateau-gbelanyjpg

Krásne fotografie mám od: https://www.jozefsadecky.sk