Petra & Michal, svadba Village Resort Hanuliak

Village resort Hanuliak situovaný uprostred nádhernej prírody Národného parku Malá Fatra si zvolili Petra a Michal pre svoj veľký deň. Komplex sa nachádza v dedinke Belá asi 20 kilometrov od mesta Žilina a 6 km od vyhľadávanej obce Terchová. Dokonalý svadobný deň začali Petra a Michal plánovať viac ako rok pred svadbou, kedy sme absolvovali prvé spoločné stretnutie na káve v Bratislave. Bavili sme sa o svadbe krok po kroku. Svadobná konzultácia bola zameraná na výber hudby – „wishlistu“ aj blacklistu, svadobného programu a doplnkových služieb (osvetlenie priestoru a ozvučenie obradu).

nasvietenie-osvetlenie-modrajpgdj-mike-hanuliak-resortjpg

(osvetlenie sály na modro)

bez osvetleniajpg

(na porovnanie - bez osvetlenia)

Kvôli nepriazni počasia sa svadobný obrad konal vo vnútorných priestoroch (namiesto obradu pri jazere za hotelom), čo však vôbec neubralo z očakávanej atmosféry a hostia mali pri kráčaní nevesty na pieseň "Hallelujah" zimomriavky. Ozvučenie obradu som realizoval technológiou Apple, Bose a Audix. Po obrade nasledovali gratulácie vo Foajé. Po gratuláciach sa hostia presunuli z foajé do hlavnej sály, kde ich už čakala krásna výzdoba od agentúry Splnený sen a podmazová hudba, ktorú som im hral, ako svadobný DJ a moderátor.  

nasvietenie-vyzdoba-najlepsiajpg

K atmosfére prispelo aj osvetlenie. Mladomanželia si vybrali balík premium – statické osvetlenie stien a dynamické osetlenie prostredníctvom rotačných hláv, ktoré som naprogramoval na daný priestor a počas celej noci riadil prostredníctvom ADJ myDMX 3.0 a Apple Macbook.

svadba-hanuliak-skusenosti-referenciejpg

Počas svadby som odohral širokú škálu hudobných žánrov vrátane kvalitných ľudových piesni, československej scény, kvalitného oldies zo 70, 80 a 90-tých rokov. Nechýbal ani rock’n’roll, latino či aktuálne hity. Zlatým klincom programu bolo polnočné čepčenie nevesty a tanec „vykrúcanka“ (redový / biely tanec) v ktorom hostia vytancovali nevestu za príspevok do klobúka. Na konci potom musel nevestu vykúpiť ženich Michal.

svadobny-dj-moderator-mladejsijpgdj-mike-najlepsi-dj-skusenostijpg

Ako to na svadbe žilo? -> v storkách na mojom Instagrame https://instagram.com/djmike.sk 

Ďakujem mladomanželom za úžasnú spoluprácu a prejavenú dôveru. 

- DJ Mike