Výnimočné svadby 2022 / 2023

Stále viac klientov sa na mňa obracia s prosbou o radu pri výbere vhodnej svadobnej sály, pre ich veľký deň. Rozhodol som sa preto napísať článok o výnimočných svadobných a eventových sálach v ktorých som pôsobil ako svadobný a eventový DJ a moderátor počas svadobnej a eventovej sezóny 2020 - 2021. Slovensko ponúka naozaj výnimočné svadobné a eventové priestory (sály), o ktorých klienti často nevedia. Verím že tento článok bude pre Vás inšpiráciou vybrať si pre Vašu svadbu alebo event to najlepšie.


dj-svadba-starejsi-moderatorjpg


CHÂTEAU GBEĽANY


Obľúbený hotel Château Gbeľany sa nachádza v obci Gbeľany pri Žiline, približne 3,5 km od hradu Strečno. V závislosti od počtu hostí sa svadba alebo event udalosť v Château Gbeľany môže konať v konferenčnej sále, reštaurácii BELENE, v niektorom z historických salónikov alebo v štýlovej vinárni.

svadobna sla CHTEAU GBEANY svadbajpgCHTEAU GBEANY svadba jpg
(foto: CHÂTEAU GBEĽANY)


Village Resort Hanuliak


Village resort Hanuliak je situovaný v národnom parku Malá Fatra v malebnej dedinke Belá približne 20 kilometrov od mesta Žilina a 6 kilometrov od Terchovej. Očarí Vás spojenie fatranskej prírody, výnimočných priestorov, chutného cateringu a vkusnej výzdoby. Village resort Hanuliak na svadbu ponúka taktiež originálny svadobný obrad pri jazere. 

Village Resort Hanuliak svadbajpg
Village Resort Hanuliak svadobny DJ svadbobna koordinacia svadbajpgsvadba Village Resort Hanuliak ZIlina Terchovajpg
(foto: Village resort Hanuliak)

Château Rúbaň

Svadba vo vinárstve Château Rúbaň v Rúbani očarí krásou areálu s viac ako tristoročným lesoparkom. Chuťové bunky hostí si polahodia na originálnom cateringu či ružovom šumivom víne z produkcie Château Rúbaň. 

Chteau Rba svadbajpgChteau Rba svadbajpg
(foto: Château Rúbaň)

Hotel Elizabeth Trenčín

Svadba v hoteli Elizabeth v Trenčíne ponúka svadobný deň v exkluzívnych priestoroch, ktoré dýchajú elegantnou atmosférou. Hotel ponúka aj civilné obrady a niekoľko tematických miestnosti na ich realizáciu, z ktorých si môžu klienti vybrať.

Hotel Elizabeth Trenn svadbajpgHotel Elizabeth Trenn svadbajpg
(foto: Hotel Elizabeth Trenčín)

Zámocký hotel Galicia Nueva

Zámocky hotel Galicia Nueva je vhodný na firemné eventy a výnimočné svadby. Výnimočná historická atmosféra a špičkový štandard hotela Galicia Nueva tvoria ideálne podmienky na relax, zábavu, oddych, zážitky.

Zmock hotel Galicia Nueva svadbajpg
Zmock hotel Galicia Nueva svadobna hostina na svadbujpg
(foto: Zámocký hotel Galicia Nueva)

Chateau Béla

Historický kaštieľ Château Béla sa nachádza v očarujúcom prostredí malebnej dedinky na južnom Slovensku. Kaštieľ spája luxus a tradície. Je tak ideálnym miestom pre recepcie, konferencie aj rozprávkové svadby. Kaštieľ ponúka aj ochutnávku vína v štýlovej vinárni.

svadba svadobna hostina Chateau Bela svadobny DJjpgChateau Bela svadbajpg
wedding slovakia Chateau Belajpg
(foto: Chateau Bela)

Art Hotel Kaštieľ

Obrad v krištáľovej kaplnke Anjelov strážnych v Art Hotel Kaštieľ je tým pravým miestom povedať si spoločné ÁNO. Výnimočný catering panónskej kuchyne je pripravený z najlepších monarchistických špecialít slovenskej, maďarskej, rakúskej či českej kuchyne. Hotel situovaný v Tomášove, asi 16 km od Bratislavy je obklopený rozsiahlym anglickým parkom. 

Art Hotel Katie svadbajpgArt Hotel Katie svadbajpg
(foto: Art Hotel Kaštieľ)

Wiegerova vila, Svätý Jur

Svadobná sála Wiegerova vila v Svätom Jure patrí medzi top svadobné sály (top miesta na svadbu). Kamenná budova vily disponuje veľkým a otvoreným priestorom, s vysokými stropmi a drevenými trámami. Priestor je možné krásne dekoračne nasvietiť. Vyhľadavána Wiegerova vila má výnimočnú atmosféru a je skutočne krásne miesto na svadbu.

 svadba Wiegerova vila na svadbujpg
Wiegerova vila svadbajpg
(foto:  Wiegerova vila)


Na Slovensku sú aj ďalšie krásne svadobné a eventové priestory a sály, napríklad: Hotel Amade Chateau (Vrakúň), Hotel Rozálka (Pezinok), Chateau Appony (Oponice), Zámok Topoľčianky (Topoľčianky) a iné. Zväčša vašk platí, že najkrajšie miesta na svadbu - najkrajšie svadobné a eventové sály treba rezervovať s dostatočným predstihom. Top svadobné sály (výnimočné miesta na svadbu) sa zvyknú rýchlo rezervovať a môže sa stať, že na vyhliadnutú svadobnú sálu budete musieť počkať o rok viac.


svadba-trnava-stanjpg


Rezervácia termínov na svadobné a eventové služby je neustále spustená. Neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať a overiť si dostupnosť Vášho termínu na svadbu alebo event TU. 


svadobny-dj-moderator-starejsi-cednajpg