Moje TOP MIESTA na svadbu!

Časté otázky cez Insta stories na mojom Instagram profile (môžeš ho sledovať TU) sú: Aké sú top miesta na svadbu? Top miesta na svadbu na Slovensku? Najkrajšie svadobné priestory? Najzaujímavejšie miesta na Slovensku pre svadobnú hostinu? Najromantickejšie miesta pre svadbu v roku 2021? Svadobné lokality?

Rozhodol som sa preto spísať zoznam mojich obľúbených svadobných priestoroch, v ktorých som účinkoval ako svadobný DJ a moderátor.

svadba-trnava-stanjpg


Art Hotel Kaštieľ, Tomášov 

Kaštieľ v Tomášove patrí medzi najvyhľadávanejšie miesta na svadbu na Slovensku. Vznikol rekonštrukciou jedného z najreprezentatívnejších barokových šľachtických sídiel na južnom Slovensku. Kaštieľ je situovaný približne 20 km od centra Bratislavy a obklopuje ho rozsiahly park. 

Okrem krásneho anglického parku (v ktorom môžete mať civilný obrad pod holým nebom). Kaštieľ v Tomášove ponúka aj storočnú kaplnku Anjela Strážneho. Priestory na svadbu sú krásne, fotogenické a vyhľadávané.


wedding-slovakia-art-hotel-kastieljpg


Kaštieľ v Tomášove ponúka špičkové služby na vysokej úrovni. Okolie kaštieľa je neustále upravované. Personál obsluhuje v bielych rukavičkách a reštaurácia ponúka gastronomický zážitok vo forme panónskej kuchyne. K výbornému jedlu sa podávjú biele a červené vína.  


svadba-art-hotel-kastiel-slovakiajpg

ozvuenie-saly-svadba-art-hotel-kastiel-referencie-skusenosti-cenajpg

moderator-starejsi-mladejsi-koordinator-skusenosti-cenajpg

wedding-slovakia-dj-moderatejpg

svadba-wedding-art-hotel-tomasovjpg


Château Rúbaň, Rúbaň

Château Rúbaň vyniká výnimočnou atmosférou, prostredím, špičkovou kvalitou služieb a cateringu. Personál je vždy pohotový a pripravený s veľkou ochotou pomôcť splniť akékoľvek požiadavky. 


ruban-cena-svadbajpg


Château Rúbaň poskytuje veľké množstvo krásnych miest na fotografovanie svadobných portrétov a portrétov mladomanželov a hostí. 


svadba-v-rubani-cemnajpg


V areáli nájdete dostatok voľných parkovacích miest. Svadobní hostia môžu počas a po svadbe taktiež využiť ubytovanie v komfortných, moderne zariadených izbách priamo v areáli.


svadba-stan-cenajpg


Neco Estate Winery, Modra

Priestor Neco Estate Winery (Modrý dom) ma dostal hneď pri prvej návšteve. Jedinečné miesto, úžasná až magická atmosféra, milá obsluha, rozprávkové zákutia na fotenie svadobných portrétov. 


vyzdoba-na-svadbu-boho-osvetlenie-saly-modra-neco-estate-winery-wiegerova-villajpg

Neco Estate Winery myslí na najmenšie detaily. Nadšenci architektúry ocenia spojenie historických tehlových klenieb s modernou architektúrou.


neco-estate-winery-modra-djjpg

klubove-taniere-na-svadbu-vyzdoba-chiavari-monovky-pozvankyjpg


Modrý dom (Neco Estate Winery) je možné prenajať ako celok, vrátane sály, vínnej pivnice s barom, vonkajšej záhrady so stodolou a s priestormi na ubytovanie. Kapacita sál spolu s vínnymi pivnicami je približne 100 hostí. Krásne priestory aj možné však využiť aj na väčšie eventy. Navyše pri využití aj vonkajších priestorov so stodolou je kapacita celého areálu až do 300 ľudí.

svadba-wedding-boho-slovakia-dj-moderator-starejsi-fotograf-neco-estate-wineryjpg

Svadba-Neco-Estate-WineryModra-DJ-Moderator-Skusenosti-Referenciejpg


Koliba Gréta, Liptov

Veľká a štýlová svadobná Stodola / Koliba Gréta sa nachádza priamo v krásnom prostredí na brehu Liptovskej Mary. Koliba Gréta v Liptove spája všetko dôležité pre svadobný deň pod jednu strechu: miesto pre krásny obrad a fotenie svadobných portrétov a gratulácií, výnimočnú gastronómiu a krásny, veľký a otvorený priestor na svadobné hostiny a párty.

stodola-greta-svadba-cenajpg


 Z pohľadu svadobného DJ a moderátora chválim aj za dostupné elektrické zdroje po obvode celej sály, vstavaný a zároveň pohyblivý drevený DJ pult, či možnosť pri parkovať auto na naloženie a vyloženie priamo pred dvere. Taktiež chválim ochotný a ústretový personál.


boho-svadba-cenajpg

najlepsi-dj-svadbajpg

koliba-greta-svadba-cenajpg


Chateau Appony, Oponice

Château Appony je výnimočné miesto, medzi Nitrou a Topoľčanmi, ktoré vybudoval šľachtický rod Apponyovcov, kde pre svoj manželský sľub môžete zvoliť 9 ha park, ktorý obklopuje Château Appony. Na sobáš môžete využiť aj interiérové priestory krásneho salónika alebo Kočiarne. Miestny cirkevný kostol je vzdialený asi 5 minút od kaštieľa v dedinke Oponice. 

dj-mike-chateau-apponyjpg

121780608_10218159600964824_4321928101649817172_ojpg

Kaštieľ Château Appony ponúka na svadobnú hostinu niekoľko priestorov: Svadobná sála, Modrý salón, Kočiareň, Privátny salón.

dj-chateau-appony-cenajpg

Vila Theresia, Kunerad

Krásne prírodné miesto na svadbu len kúsok od Žiliny a Rajca. Priestor Villa Theresia v Kunerade sa skladá z 2 prepojených častí. Theresia ponúka krásne a upravené okolie, ubytovacie kapacity, súkromie, kvalitnú gastronómiu aj priateľský personál. 

teresia-terezia-kunerad-svadbajpeg

villa-theresia-kunerad-cenajpeg

vila-kunerad-teresiajpeg


Agropenzión Hubert, pri Trnave

Areál Agropenziónu tvoria originálne budovy a stromy, kde je možné nafotiť krásne svadobné portréty. Je to tiež miesto, kde je možné zorganizovať ochutnávku vína či rumov a postaviť cigarový kútik. Areál sa nachádza približne 10 km od Trnavy a ponúka príjemné a originálne priestory pre svadby, kultúrne podujatia, firemné večierky aj rodinné oslavy. K dispozícii je spoločenská miestnosť s vinárňou s celkovou kapacitou asi 75 miest, konferenčná miestnosť pre 30 osôb aj moderný biely stan.

svadba-v-stanejpg

MonikaTomas_kvalitaWEB-450jpg

MonikaTomas_kvalitaWEB-477jpg


Villa Sokolka, pri Trenčíne

Vila Sokolka sa nachádza uprostred krásnej prírody na samote v lese neďaleko Trenčína, obklopená pohorím Biele Karpaty. Na svadby, oslavy, eventy aj party ponúka Vila Sokolka luxusný biely stan s kvalitnou podlahou a vybavením. Svadobný stan je počas chladných dní možné dokonca vyhrievať. Prístup personálu aj kvalita kuchyne sú na vysokej úrovni. Mladomnaželia tiež môžu využiť možnosť usporiadať svadobný obrad priamo v areáli.

villa-sokolka-svadbajpg

svadba-sokolka-trencin-cenajpg

Château Gbeľany, pri Žiline

Miesto, ktorého história siaha do 18. storočia. CHÂTEAU GBEĽANY spája pôvab, eleganciu a nadštandardné služby v zrekonštruovanom barokovom kaštieli uprostred nádherného anglického parku.

chateau-gbelany-djjpeg

svadba-chateau-dj-moderatorjpeg

svadba-chateau-gbelanyjpeg

Kto som? 

Som profesionálny DJ a moderátor s viac ako 10 ročnou praxou. Za krásnymi svadbami a eventami cestujem po celom Slovensku aj do zahraničia. Rezervujte si ma TU.

svadobny-dj-moderator-starejsi-cednajpg