Terezka & Peťo, svadba v Art Hotel Kaštieľ

Na svadby do Art Hotel Kaštieľ v Tomášove sa ako svadobný DJ a moderátor vždy veľmi teším. Kaštieľ spája eleganciu s noblesou a je vždy zárukou výnimočnej kvality. Uzavretý komplex je obklopený krásnym historickým anglickým parkom ponúka súkromie a miesto pre relax a zábavu.


najlepsi-dj-art-hotel-kastiel-tomasovjpg


Svadobná konzultácia

Pred prípravou svadby vždy realizujem s klientami svadobnú konzultáciu o dĺžke cca 120 minút. Aj so skvelými mladomanželmi Terezkou a Peťom sme sa stretli pri dobrej káve. Úlohou stretnutia bolo prejsť a naplánovať svadobný program a hudbu (vrátane wishlistu aj blacklistu). Dôkladne som si vypočul ich predstavu a poradil som, čo sa mi za roky praxe osvedčilo. Mladomanželia si vybrali niekoľko mojich služieb:

  • moderovanie svadby
  • hudobná produkcia (služby DJ)
  • nasvetlenie stanu
  • ozvučenia svadby
  • ozvučenie obradu


najlepsi-dj-oblubeny-moderator-tomasov-art-hoteljpg


Svadobní dodávatelia


Svoj vysnívaný deň zverili Terezka a Peťo šikovnej svadobnej organizátorke Tatiane Stempelovej z Wedday. Tatiana sa okrem koordinácie celého svadobného dňa a dodávateľov vrátane mňa (DJ Mike) so svojim tímom šikovných dievčat postarala o dokonalú výzdobu, svadobné kvety a doplnky pre nevestu a ženícha. Krásne spomienky na svadobný deň zvečnila PANAMERA motion pictures (Žitňanskí) a veľkolepý ohňostroj zabezpečil pán Takáč – musím povedať, že zimomriavky nechýbali ani mne :)


wedday-svadobna-agentura-tomasovjpg

art hotel kastiel weddayjpg

svadobny-dj-moderator-starejsi-tomasovjpg

116405840_602746800668535_2713250497642394770_njpg

svadba-art-hotel-kastiel-weddingjpg

svadobna-vyzdoba-weddingjpg

116430119_285857225835836_4989228234921181118_njpg

slovak-dj-favourite-in-slovakia-bestjpg

dj-mike-skuesnosti-cena-referencie-oblubenyjpg

(výzdoba: Wedday.sk, foto: DjMike.sk)


Svadba v stane – Art Hotel Kaštieľ

Nie je stan na svadbu, ako stan na svadbu. V prípade Art Hotel Kaštieľ to platí minimálne dvojnásobne. Veľkolepý a krásny stan je vhodný na svadby za akéhokoľvek počasia a ročného obdobia a poskytuje krásne prostredie na svadobnú večeru, či zábavu. Stan je možné vyhriať, alebo klimatizovať a krásne nasvetliť prostredníctvom LED efektného osvetlenia. Osvetlenie v stane som celý večer riadil prostredníctvom myDMX 3.0 od ADJ cez Apple MacBook Pro.

dj-mike-art-hotel-kastieljpg

dj-mike-art-hotel-kastiel-weddingjpg

osvetlenie-nasvietenie-svadbajpg


Svadobný program:  

9:00  Môj príchod do Art Hotel Kaštieľ, vykladanie techniky a inštalácia ozvučenia a osvetlenia + zvuková skúška (cca 240 min.)

14.45 Vítanie hostí pred kaštieľom, kde bolo nachystané občerstvenie a wellcome drink

15:15  Tatiana z Wedday navigovala hostí na svadobný obrad (kde som dopredu nainštaloval bezdrôtové ozvučenie: BOSE, AUDIX, APPLE, ktoré som počas obradu ovládal na diaľku)  

moderator-starejsi-mladejsi-koordinator-skusenosti-cenajpg

1
5:30  Svadobný obrad v altánku

ovuenie-obradu-cena-skusenostijpg

dj-mike-ozvucenie-obradujpg

obrad-v-prirode-altanku-zahradejpg


16:00  Gratulácie a príjemná hudba od 4strings

16.30  Spoločná fotografia od Panamera

17:00 Do stanu vchádzajú hostia a následne mladomanželia Terezka a Peťo na moju výzvu na mikrofón a na pieseň, podľa výberu Terezky a Peťa

17:10 Príhovory a podávanie slávnostnej večere (predjedlo, polievka, hlavné jedlo a dezert)

19:30 Mladomanželský tanec, rodičovský tanec, 1. tanečné kolo od DJ Mike 

20:00 Krájanie svadobnej torty - moderuje DJ Mike 

Po prvom tanečnom kole som ohlásil slávnostné krájanie torty. Pozval som mladomanželov na tanečný parket, kde sa už nachádzala torta a dal im úlohu, aby odkrojili prvý kúsok torty a vzájomne ju vyskúšali. Úlohu zvládli bravúrne. Len čo si hostia pochutili na skvelej torte a káve som začal hrať ďalšie tanečné kolo.

dj-mike-bratislavajpg

21:45 Ohňostroj (p. Takáč) 

22:00 Topánkový kvíz - moderuje DJ Mike

V mladomanželskom kvíze som vyspovedal mladomanželov, ako dobre sa poznajú a ako dobre si rozumejú. Kvíz zvládli bravúrne!

topankovy-kviz-djmikejpg


23:30 Začiatok polnočného programu + tanec mladomanželov vonku v altánku - hrá 4strings - sláčikové kvarteto, foto a video od Panamera 

O hudobnú zábavu sa počas večera okrem mňa staralo aj 4strings - sláčikové kvarteto. Hneď po príchode na miesto sme mali hudobnú skúšku a pracovnú poradu o tom, ako počas večera rozložíme svoje sily.


dj-mike-panamera-zitnanskijpg


00:00 - 04:00 Tanečná zábava od DJ Mike

Po polnoci pokračovala búrlivá tanečná zábava na rôzne hudobné žánre. Hostia sa výborne zabávali na oldies, ľudové piesne, filmové hity, rock’n’roll, latino, či aktuálne novinky.


dj-mike-tomasov-skusenostijpg


4:00 Posledná pieseň a deinštalácia techniky (cca 120 min.) 

dj-mike-tomasovjpg


Ďakujem Terezke a Peťovi za super spoluprácu a prajem im všetko len to najlepšie! Za spoluprácu ďakujem aj top dodávateľom: Wedday, Panamera, p. Takáčovi, 4strings, Art Hotel Kaštieľ.

"Storky" zo zábavy na mojom instagrame -> -> -> https://www.instagram.com/djmike.sk/