Svadobný moderátor - toto moderujem na svadbách!

Ako svadobný moderátor sa starám o to, aby hostia vždy vedeli čo a kedy sa ide diať. Aby na svadbe nebolo žiadne hluché miesto.

svadobny-moderator-starejsi-mladejsijpeg


SVADOBNÝ PROGRAM

Každá svadba je pre mňa výnimočná a jedinečná a prispôsobujem jej program na mieru. Mám rád svadobné tradície, ale básničky nie sú môj štýl. Preferujem moderný spôsob komunikácie s mikrofónom a tabletom.


svadobny-kocjpg

KRÁJANIE TORTY

Ako svadobný DJ a moderátor vyzvem mladomanželov na tanečný parket, aby si odkrojili prvý kúsok torty a vzájomne ho vyskúšali. Ak im torta chutí personál dokrája tortu a naservíruje ju pre svadobných hostí.

Tip: Kedy krájať svadobnú tortu? TU.


svadobny-moderator-starejsi-mladejsijpg


POLNOČNÝ PROGRAM

Ako svadobný DJ a moderátor vyhlásim a uvediem biely tanec, počas ktorého hostia vytvoria na tanečnom parkete veľký kruh. V strede kruhu je ženích s nevestou.


vykrucankajpg

SVADOBNÉ SÚŤAŽE 

Klienti si môžu vybrať z obľúbených svadobných hier: topánkový kvíz, hľadanie nevesty a ženícha, stoličkový tanec, balónový tanec, svadobný koč, svadobné vrece, 12 mesiačikov a i.

Tip: Pozrite si aké svadobné súťaže robím TU.


svadobny-moderator-starejsi-mladejsijpeg

HÁDZANIE KYTICE

Medzi najobľúbenejšie momenty svadby na Slovensku patrí hádzanie a chytanie svadobnej kytice. Hovorí sa, že dievča, ktoré chytí svadobnú kyticu sa „do roka a do dňa sa vydá".

Tip: Prečo a kedy hádzať svadobnú kyticu prečítajte TU.


hadzanie kyticeJPG