SVADOBNÉ PRIESTORY SPOJENÉ S VÍNOM

Hovorí sa „víno je láska“ či „kde niet vína, niet lásky“ asi aj preto sú vinárstva, vinárske domy, oblasti kde sa pestuje a vyrába víno stále vyhľadávanejšie pre konanie výnimočných svadieb a originálnych eventov. Nasadnite so mnou na malú prehliadku výnimočných priestorov spojených s vínom.


Hrad Červený kameň, Častá 

Hrad Červený kameň je vznešené a okázalé miesto na nezabudnuteľnú svadbu situované kúsok od vinárskych miest Modra a Pezinok. Dýcha históriou a romantickou mystikou. 


svadba-na-hrade-zamku-skusenosti-cena-referenciejpg

Červený kameň pri obci Častá (cca 35 km od Bratislavy) ponúka sálu Jazdiareň, ktorá je jednu z najväčších hradných sál – s plochou približne 500 štvorcových metrov (a kapacitou až 220 svadobných hostí). Pred Jazdiarňou sa nachádza otvorená trávnatá plocha, kde je možné pripraviť exteriérové sedenie, či párty stany. 

Ďalšou možnosťou (sálou na svadbu) na hrade sú Spoločenské priestory v predhradí s kapacitou asi 100 osôb. Priestory majú vlastné toalety a prípravovňu, ktorá nie je vybavená. Je v nej iba sporák a drez na umývanie.


svadba-na-hrade-hradna-svadbajpg

Na nádvorí hradného paláca ponúka Červený kameň Malé reprezentačné priestory pre cca 30 hostí. 

Neco Estate Winery, Modra 

Tip: Pozrite si svadobný príbeh z Neco Winery TU.

„Modrý dom“, „Neco Estate Winery“, „Neco Modra“ alebo jednoducho oáza pre dušu. Víno vyrába už od roku 1997. Najprv pre radosť a vlastnú spotrebu, neskôr po skvelých ohlasoch okolia pre potešenie ľudí. Dnes produkcia asi 30-tisíc fliaš / ročne (Chardonnay, Váh, Rulandské modré či Sauvignon, ...). 

svadba-dj-moderator-mike-modra-neco-estate-winery-u-ludvikajpg

svadba-wedding-neco-estate-winery-modra-skusenosti-referencie-cenajpg

svadba-boho-provensalsko-vyzdoba-kvety-modra-slovenskojpg

Neco Estate Winery ponúka výnimočné svadobné priestory v ktorých vznikajú úžasné svadby, skvelá zábava a originálne svadobné fotky a filmy. Po prvom vstupe jednoducho nechcete odísť, termín na svadbu si treba rezervovať v dostatočnom predstihu. Vnútornú svadobnú sálu tvorí krásny tehlový priestor. Vonkajšie priestory tvorí krásne nádvorie, stodola a za stodolou lúka na krásne obrady.

boho-svadba-wedding-modra-svaty-jur-neco-estate-djjpg

Svadba-Neco-Estate-WineryModra-DJ-Moderator-Skusenosti-Referenciejpg

svadba-wedding-boho-slovakia-dj-moderator-starejsi-fotograf-neco-estate-wineryjpg

Starý Dom, Modra

Rodinná reštaurácia Starý dom situovaná priamo v historickom centre Modry. Dnes už pamiatkovo chránený vinohradnícky dom z polovice 17. storočia sa nachádza asi 16 km od Bratislavy. V reštaurácií spájajú tradičné recepty s modernými trendami gastronómie. Na prípravu svadobných jedál vyberajú čerstvé suroviny z domácich zdrojov. Skvelou bodkou za výnimočným jedlom je pohár kvalitného vína z vlastných, modranských viníc.

Útulnosť priestoru umocňuje zdobená modranská keramika. Súčasťou reštaurácie Starý dom je aj sála L’AMOUR. Steny tvoria krásne pôvodné kamenné múry zo 16. storočia, ktoré vyniknú na každej svadbnej fotke, či filme. Svadobná sála s kapacitou asi 120 hostí má drevený strop a atraktívne krištáľové lustre.


stary-dom-modra-dj-moderator-starejsi-cenajpg

miesto-na-svadbu-modra-pezinok-cenajpg

svada-modra-stary-dom-u-ludvikajpg

Karpatská Perla, Šenkvice

Tip: Pozrite si svadobný príbeh z Karpatskej Perly TU.


Presuňme sa na svadbu do ďalšieho rodinného vinárstva - Karpatská perla. 60 hektárov vinohradov s odtlačkami neustálej poctivej práce už od roku 1991. Priamočiare, pekné a kvalitné víno. Karpatská perla na svadbu je miesto s jedinečnou atmosférou, kde sa kombinuje výborné víno s kvalitnou gastronómiou, tak aby si každý prišiel na svoje.

Priestory sú technicky zabezpečené a vhodné aj na rôzne firemné eventy. Svadobné menu je zostavené zo sezónnych a lokálnych, čerstvých surovín.

senkvice-modra-pezinok-svadba-eventjpg

DJ-Mike-moderator-starejsi-zabavacjpg

mladomanzelsky-tanec-svadobny-dj-moderator-starejsi-zabavacjpg

miesto-na-svadbu-skusenosti-referencie-cenmajpg

svadobny-eventovy-dj-moderator-starejsi-DJ-Mikejpg

Chateau Rúbaň, Rúbaň

Tip: Pozrite si svadobný príbeh z Chateau Rúbaň TU.

Moja srdcová záležitosť. Oáza pre dušu. Mladé vinárstvo, ktoré len pred nedávnom dokončilo rozsiahle rekonštrukcie niekdajšieho statku Aladára Zichycho v obci Rúbaň. Uzavretý komplex ktorý spája krásnu historickú architektúru s výnimočnou modernou, obklopený rozsiahlym parkom a mohutnými stromami.


svadba-v-prirode-boho-svadbajpg

boho-svadba-wedding-dj-moderator-starejsijpg
boho-svadba-svadba-v-prirode-djjpg

svadba-chateau-skusenosti-referencie-cenajpg

dj-mike-moderator-starejsijpg

skuseny-kvalitny-dj-moderator-starejsijpg


Wiegerova vila, Svätý Jur

Idylické miesto Wiegerova vila, rozlohou cca. 2 hektáre a jedinečnou atmosférou južného Francúzska je vzdialený asi 6 km od Bratislavy. Ponúka originálne prostredie, atmosféru a nezabudnuteľnú svadbu.

O mne

Som Martin, účinkujem pod umeleckým menom DJ Mike. Svadby, firemné evety aj plesy som hral a moderoval okrem Slovenska v Čechách, Rakúsku či Poľsku. Milujem hudbu, vôňu čerstvej kávy, cestovanie a skvelých ľudí.

svadba-zlaty-klucikjpg