Svadba v Bitter House (Majka & Paťo)

Dátum: 17. októbra 2024 - Autor: DJ Mike

Bitter House je nepochybne jedným z najexkluzívnejších a najromantickejších miest na usporiadanie svadby v okolí Bratislavy. Tento jedinečný areál spája históriu 17. storočia s moderným dizajnom a ponúka nádherné prostredie.

Rozľahlý park s tichými zákutiami skrýva altánok s grilom a chill out zónami, veľkolepý bazén, zurčiacu fontánu, prekrásne staré stromy a v neposlednom rade zimnú záhradu zaplnenú sviežou zeleňou.

V Bitter House je celý areál uzavretý iba pre svadobčanov, takže si môžu užívať súkromie a intimitu veľkého dňa.

 

Dokonalé svadobné ráno

V deň D je vzduch plný očakávania a vzrušenia. Čas na chystanie sa, make-up a vlasy, aby všetko bolo pripravené na svadbu a fotenie.

O krásne a nadčasové fotogafie počas celej svadby sa starala Katarina Hoffmann Šlesarova.

Katarína je talentovaná fotografka, známa svojím unikátnym štýlom a schopnosťou zachytiť autentické emócie a okamihy.

First look

Prvý pohľad mladomanželov v Bitter House je okamihom plným emócií a vzrušenia.

Nevesta s očakávaním kráča na stretnutie so svojim ženíchom. Jej svadobné šaty žiaria a detaily sú starostlivo vybrané, čo pridáva na jej elegancii.

Keď sa nevesta priblíži, všetko sa na chvíľu zastaví.

Srdcia biju rýchlo, úsmevy sa rozžiaria a slzy šťastia sa objavia v očiach, pričom každý detail je zachytený na fotografiách.

Svadobný obrad

Svadobný obrad v kostole je momentom, ktorý je plný emócií. Svedkovia a hostia sú zhromaždení.

Mladomanželia si vymieňajú pohľady, plné dôvery a vzájomného porozumenia. Prichádza čas na sľuby. Ich hlasy sa spoja v najdôležitejšom slove – „ÁNO“.

Po vyhlásení za manželov sa mladomanželia držia za ruky a kráčajú von z kostola. V ich očiach je vidieť šťastie a radosť.

Príchod do Bitter House

Zelené plochy, starostlivo udržiavané záhrady, nádherný interiér s autentickými prvkami, ktoré dodávajú priestoru osobitý šarm. Svadobčania sú očarení malebným prostredím.

 

Na zdravie!

Poháre sú naplnené osviežujúcimi bublinkami, ktoré dodávajú svadobný nádych a povzbudzujú každého, aby si užíval prítomný okamih.

Bitter House je skutočným vizuálnym zážitkom.

Všetko je dokonale pripravené na oslavu. Každý detail je starostlivo premyslený, aby vytvoril atmosféru elegancie.

Stoly sú krásne prestreté obrusmi. Na stoloch sú sviečky. Výzdobu dopĺňali aj perly s hruškami a kokosmi, čo tvorilo naozaj výnimočný dizajn svadby

Mladomanželia vyzerajú ako z katalógu. Ich šarm, elegancia, radosť a šťastie sú nákazlivé a okamžite prenikajú do atmosféry celej oslavy.

Tradícia voda, vodka

Ten, kto si vyberie vodku, preberá rolu hlavy rodiny.

Zametanie črepov symbolizuje spoluprácu a tímovú prácu, keďže mladomanželia musia spolu upratať a postarať sa o to, aby mali harmonický začiatok spoločného života.

Vstup do sály

Vstup do sály je magickým okamihom, ktorý prebieha za potlesku všetkých hostí.

Ako Moderátor a DJ oznamujem príchod novomanželov s nadšením a energiou v hlase: „Dámy a páni, privítajte našich čerstvo zosobášených manželov!“

Prvý tanec

Prvý tanec mladomanželov bol skutočne bravúrnym otvorením večera! Ako sa na parket Majka a Paťo dostali, všetci prítomní s napätím sledovali ich každý pohyb.

S použitím plazivého dymu sa vytvorila magická atmosféra, ktorá okolo nich vytvorila tajomný závoj. Dym sa jemne vinul okolo ich nôh, čo dodávalo celému momentu nádych surrealizmu. Ich pohyby boli plynulé a ladné, akoby tancovali v inej dimenzii.

Osvetlenie Premium ešte viac umocnilo túto nádhernú scénu. Statické osvetlenie vytváralo jemné akcenty, zatiaľ čo dynamické svetlá sa pohybovali v rytme hudby, osvetľujúc mladomanželov a vytvárajúc pôsobivé svetelné efekty.

Celý tanec sa stal neobyčajným zážitkom, ktorý všetkých okúzlil. Hostia tlieskali.

Show & Party s Moderátorom DJ Mike

Hneď po prvom tanci sa svadobná párty naplno rozprúdila a hostia sa s nadšením zapojili do tanca.

Pestrý výber hudby odomňa (DJ Mike) a môjho kolegu (DJ Luky) zabezpečil, že tanečný parket bol neustále plný a energia sa len zvyšovala.

Profesionálne LED osvetlenie Premium a špeciálne efekty pridali atmosfére magický nádych, ktorý všetkých ohromil.

Kombinácia skvelej hudby, svadobného programu, špeciálnych efektov, osvetlenia a chutných drinkov vytvorila nezabudnuteľnú atmosféru. Hostia sa skvele bavili až do ranných hodín.

Svadba sa tak premenila na fantastickú párty, na ktorú sa bude ešte dlho spomínať!

Krájanie torty

Hostia sa zhromaždili okolo Majky & Paťa.

Mladomanželia s úsmevmi na tvárach berú do rúk nôž a spoločne odkroja prvý kus torty, ktorú si symbolicky podajú a ochutnajú, čo vyjadruje ich vzájomnú podporu a lásku.

Atmosféra je nabitá emóciami a hostia ich povzbudzujú potleskom a nadšením.

Tanečná zábava na svadbe neustále graduje. Od prvých rytmov po posledné tóny sa hostia pohybujú na parkete, pričom energia stúpa.

Kvíz pre mladomanželov

Ako Moderátor & DJ na svadby a eventy som mladomaželov vyspovedal, ako dobre sa poznajú.

Prvé otázky sa týkali zoznámenia a obľúbených spoločných zážitkov mladomanželov. Keď Majka & Paťo zodvihli rovanké topánky, hostia im tlieskali.

Niektoré odpovede boli aj odlišné, čo vyvolalo spontánne reakcie.

Svadobné trendy

Mladomanželia mysleli aj na najnovšie svadobné trendy a svojich hostí prekvapili originálnym fotením s proseccom!

Osvetlenie Premium

Osvetlenie Premium na svadbe vytváralo dokonalú atmosféru pre tanec aj fotografovanie. Každý okamih bol podčiarknutý. Osvetlenie sa počas večera prispôsobovalo scéne a situácií. To pomohlo zamerať a ovládať pozornosť hostí na dôležité momenty.

Čepčenie

Čepčenie je nielen krásnym rituálom, ale aj symbolom zmeny. Zatiaľ čo závoj symbolizuje nevinnosť a slobodu, čepiec predstavuje zodpovednosť a nový status v rodinnom živote. Táto tradícia posilňuje puto medzi rodinami a je často sprevádzaná zábavou, spevom a tancom, čo dodáva celej svadobnej atmosfére nezabudnuteľný pocit radosti a spolupatričnosti.

Čepčenie na svadbe Majky a Peťa bolo doplnené o špeciálny efekt plazivý dym.

Po čepčení na svadbe tradične nasledovala vykrúcanka. Tento tanec je často spojený s folklórnymi tradíciami a symbolizuje radosť a oslavu nového manželstva.

Zoznam svadobných dodávateľov

Čo robí nevesta?

Má značku Priskini – dámske pyžamá a loungewear, ktoré oblečieš kamkoľvek. Na mieru šije aj luxusné dámske kimoná a pyžamové sety pre nevesty, v ktorých môžeš stráviť celé prípravy počas svadobného dňa. S kódom djmike5 máš zľavu 5% z nákupu. Vyrobené s láskou na Slovensku. Z kvalitných materiálov a s precíznym šitím. Viac tu:  www.priskini.sk

Som Moderátor DJ Mike

Som Moderátor DJ Mike – multižánrový DJ a moderátor s viac ako 15 ročnou praxou. Pôsobím na Slovensku, v Českej republike a Rakúsku. Na podujatia prinášam okrem skvelej hudby aj moderovanie v slovenskom alebo anglickom jazyku. Hrám a moderujem svadby, firemné eventy, stužkové slávnosti, plesy, galavečery, mestské & obecné podujatia a i.

tagy: , ,