MIŠKA & TIBOR, svadba Neco Estate Winery

Už zďaleka neplatí, že svadba musí byť iba v piatok, alebo v sobotu. Naopak čoraz viac klientov volí pre svoju svadbu dni v týždni. Mladomanželom sa vďaka tomuto rozhodnutiu otvárajú úplne iné možnosti. Môžu si vybrať obľúbený a výnimočný priestor a svadobných dodávateľov, na ktorých by museli v opačnom prípade čakať rok aj dva.

svadba-modry-dom-neco-estate-cenajpg
neco-estate-winery-svadbajpg

Aj krásny a charizmatický pár Miška a Tibor si pre svoju svadbu vybrali deň v týždni. Konkrétne sa ich svadba konala v stredu. Vybrali si krásny vinársky priestor Neco Estate Winery v Modre s dlhodobou históriou. 


svadba-neco-modrajpg


Uzavretý komplex je ako oáza z Toskánska. Tehlový priestor na svadobné hostiny, v ktorom vznikajú unikátne svadobné fotografie o ktoré sa postarala talentovaná Simona Hulmanová - SHINE VISION. 


svadba-modrajpg
wedding-slovakiajpg
svadba-vinarstvojpg


Svadobnú realizáciu pre Mišku a Tibora som začal na svadobnom stretnutí pár mesiacov pred svadbou. Tam som si vypočul ich hudobnú a programovú predstavu, ktorú som realizoval v ich svadobný deň. 

obrad-neco-estatejpg


Po príchode na miesto svadby som začal vykladaním a inštaláciou zvukovej a svetelnej techniky a čakaním na príchod hostí. Po príchode hostí a wellcome drinku sa všetci zhromaždili na svadobný obrad na lúke za stodolou. Svadobný obrad som ozvučil použitím bezdrôtovej a bezkáblovej technológie BOSE, Audix a APPLE. Keď kráčala nevesta na obrad, mal som zimomriavky aj ja. 


obrad-neco-estate-wineryjpg


O krásnu výzdobu sa už tradične postarali dievčatá z Wedday. Dievčatá stretávam na niekoľkých svadbách počas roka a vždy dokážu trefne a elegantne odhadnúť priestor a potreby mladomanželov.  

wedding-slovakia-placesjpgsvadba-neco-estate-cenajpg

vyzdoba-cenajpgstary-dom-svadbajpg


Po obrade nasledovali gratulácie hostí, spoločné fotenie a rozbíjanie taniera, ktoré sa konalo už pred modrým domom. Keď mladomanželia pozametali všetky črepy, vošli do sály najskôr všetci hostia až potom Miška a Tibor za potlesku všetkých hostí na moju výzvu na mikrofón a krásnu pieseň. 


neco-estate-winery-modra-svadbajpg


Nechýbali príhovory a mohlo sa začať jesť. A jedlo bolo jednoducho geniálne, aj koláče! 


catering-svadba-cena-modrajpg
kolace-svadbajpg


Po svadobnej večeri sa odštartovala tanečná zábava na rôzne hudobné žánre. Nechýbali najväčšie hity 70-80-90 rokov, funky, rock n roll, cz&sk, filmové hity, či aktuálne novinky.


svadba-neco-skuseny-dj-cenajpg
neco-estate-djjpg



Po otvorení tanečnej zábavy hostia dostali chuť na sladký dezert a kávu. Krájanie torty som aktívne moderoval. Miške a Tiborovi som dal (ako svadobný moderátor) úlohu nakrojiť a vyskúšať prvý kúsok torty.


svadobny-moderator-starejsi-mladejsijpgkrajanie-torty-svadbajpg
svadobny-dj-moderatorjpg


Mladomanželia zvládli krájanie torty perfektne a torta bola naozaj geniálna! Rozhodol som sa Mišku a Tibora rovno vyspovedať aj v mladomanželskom (topánkovom) kvíze. Pomocou topánok mladomanželia odpovedali, ako dobre sa poznajú.


svadobna-hra-sutazejpg


Každá nezhoda bola pokutovaná alkoholickou pokutou. Na pomoc som si zavolal asistentku z publika.


svadobny-progra-svadbajpg


Nasledovalo ďalšie tanečné kolo a hneď po ňom ďalšia svadobná hra – kráľovský koč. Okrem nevesty a ženícha sa do hry zapojilo 9 svadobných hostí, potrebovali sme 11 stoličiek a 11 pohárikov. Ako svadobný moderátor (mladejší / starejší) som čítal príbeh. Koč ťahali 4 kone, za nimi sedel kočiš, kráľovský pár a 4 svadobčania boli kolesá.



svadobny-koc-hrajpg
svadobny-koc-hrajpg
svadobny-kocjpg


 Keď sa hráči pomýlili asistentka nalievala pokuty. Na výber bol biely aj tmavý alkohol a pre „šoférov“ zázvorová / citrónová šťava.


svadoby-dj-moderator-starejsi-svadbajpg

Po svadobnej hre sa znova roztočila tanečná zábava a nevesta na parkete jednoducho hviezdila wau!

oblubeny-dj-moderatorjpg


Ďakujem mladomanželom za krásnu spoluprácu a prajem im dlhý a šťastný život!

- DJ Mike