svadba Château Rúbaň (Miška & Jaro)

Dátum: 22. októbra 2024 - Autor: DJ Mike

Château Rúbaň je nádherné rozprávkové miesto, ideálne na svadby a rôzne eventy. Nachádza sa v malebnej prírode, obklopené zeleňou a romantickými záhradami, ktoré vytvárajú idylické prostredie.

Na svadobný obrad je možné využiť kostol, krásny areál priamo v Château Rúbaň pod mohutným stromom pri svadobnom stane alebo impozantný tehový interiér.

Celý komplex Château Rúbaň je ideálny na fotografovanie, má dostatok kvalitných ubytovacích kapacít a je uzavretý iba pre svadobčanov.

Svadobné prípravy

Svadobné prípravy Mišky a Jara sa konali priamo v očarujúcom prostredí Château Ruban, čo im prinieslo nesmierne pohodlie a minimalizovalo stres.

Vďaka tomu si mohli mladomanželia naplno vychutnať každý okamih bez zbytočného zhonu.

Svadobný obrad

Obrad pod majestátnym stromom v areáli Château Rubáň je skutočne magickým zážitkom, ktorý zostane navždy v srdciach všetkých prítomných. Tento úžasný strom, obklopený zelenou prírodou, vytvára prirodzený rámec, ktorý dodáva celému ceremoniálu pocit intimity a pokoja.

Keď Miška a Jaro vstúpili do tejto prírodnej scény, slnečné lúče sa jemne prelínali medzi listami. Atmosféra bola naplnená  očakávaním, pričom rodina a priatelia si s úctou vymenili dojímavé úsmevy.

Gratulácie, raut & finger food

Po svadobnom obrade nasledujú gratulácie. Hostia sa zhromažďujú okolo novomanželov, aby im vyjadrili svoje blahoželania a odovzdali darčeky. Úsmevy a objatia sú na každom kroku.

Následne začína spoločné fotenie. Fotografka Simona (Shine Vision) zachytáva spontánne momenty i skupinové fotky s rodinou a priateľmi.

Počas fotenia sa podáva finger food, elegantné a chutné jednohubky, ktoré hostia s nadšením ochutnávajú. Svadobčania si užívajú jedlo a konverzácie medzi sebou.

Celá atmosféra je veľmi uvoľnená a priateľská.

Vstup do stanu

Na úvod svadobnej hostiny čakalo mladomanželov Mišku a Jara tradičné privítanie, ktoré začalo zametaním črepov pred svadobným stanom. Tento zvyk symbolizoval novú cestu a nový začiatok, a všetci hostia sa s úsmevom zúčastnili na tejto tradícii, pričom povzbudzovali pár.

Následne sa všetci presunuli do elegantne vyzdobeného svadobného stanu, kde ich privítala nádherná atmosféra plná kvetinových aranžmánov a jemného osvetlenia. Keď sa všetci usadili, prišiel na rad dojímavý príhovor od ženícha Jara. Jeho slová boli úprimné a emotívne, prenikajúce do srdca všetkých prítomných. Hovoril o svojej láske k Miške, o krásnych momentoch, ktoré spolu prežili, a vyjadril vďaku svojej rodine a priateľom za ich neustálu podporu.

Keď sa príhovor skončil, všetci sa tešili na delikátnu večeru, ktorá bola starostlivo pripravená, aby oslavovala túto výnimočnú udalosť.

Prvý tanec

Pohyby mladomanželov sú koordinované, elegantné a harmonické. Efekt plazivého dymu vytvára magickú atmosféru, akoby sa mladomanželia vznášali na oblaku. Plazivý dym ich obklopuje, a tak každý ich krok vyzerá ako tanec v rozprávke.

Zábava

Ako sa večer rozbieha ja (DJ Mike) s kolegom Lukášom (DJ Luky) otvárame prvé tanečné kolá. Náš hudobný mix reaguje na náladu hostí a mení tempo, čím sa zaisťuje, že zábava neustále graduje.

Atmosféru podporujú: statické a dynamické led osvetlenie, energický prejav na mikrofón aj aktívne mixovanie hudby.

Krájanie svadobnej torty

Krájanie svadobnej torty pred stanom pri západe slnka v Chateau Rúbaň je skutočne magickým okamihom. 

Mladomanželia sa približujú k torte, ktorá je stredobodom pozornosti. Hostia sa zhromažďujú okolo, s nadšením čakajúc na tento tradičný okamih. Ženích vezme nôž a atmosféra vyvrcholí, keď sa jeho ruka spojí s nevestinou a spoločne krájajú tortu.

Iskry počas krájania torty

Studené iskry sa pomaly šíria do výšky, pričom sú bezpečné a nevydávajú žiadne teplo. Každá iskra sa rozžiari ako malý ohňostroj, čím vytvára fantastickú a magickú atmosféru.

Hostia sú ohromení a začnú tlieskať a povzbudzovať mladomanželov. Okamih je zachytený na fotografiách od fotografky Simony (Shine Vision). Mladomanželia sa usmievajú a užívajú si túto jedinečnú chvíľu.

Kombinácia krájania torty a špeciálneho efektu – studených iskier vytvára nezabudnuteľný moment.

Candy bar

Candy bar je skutočným lákadlom. Teší všetkých hostí a ich chuťové poháriky. Jasné farby koláčikov lákajú k ochutnávaniu.

Svadba s Moderátor DJ Mike

Spolu s Miškou a Jarom som, ako svadobný Moderátor & DJ absolvoval svadobnú konzultáciu, ktorá je kľúčová pre úspech ich veľkého dňa. Spoločne sme si podrobne prešli všetky aspekty svadby a zostavili wishlist. Taktiež sme vytvorili blacklist, aby sme sa vyhli všetkým aspektom, ktoré im nevyhovovali, čím sme zabezpečili, že ich vízia bude skutočne naplnená.

Vďaka tomuto dôkladnému plánovaniu sme mohli vybrať program a hudbu na mieru, ktorý zohľadnil všetky dôležité momenty – od svadobného obradu až po zábavu do rána. Každý detail bol premyslený, čo viedlo k plynulej realizácii svadby bez zbytočného stresu.

Mladomanželia sa mohli naplno sústrediť na seba a svojich hostí, pretože všetko prebiehalo podľa plánu.

Plný parket

Hostia sa na svadbe výborne zabávali. Pestrý mix hudobných žánrov priniesol rôzne rytmy – od CZ & SK hitov, popu cez funky, rock’n’roll, latino, rock až po disco, RnB a aktuálne novinky.

Vďaka tejto variabilite sa parket neustále zapĺňal, a to nielen mladými, ale aj staršími hosťami, ktorí si našli svoje obľúbené skladby.

Všetci si užívali skvelé chvíle, čo vytvorilo nezabudnuteľnú atmosféru plnú smiechu a tanca.

Topánkový kvíz pre mladomanželov

Mladomanželia Miška a Jaro sa zúčastnili zábavnej aktivity, pri ktorej odpovedali na moje otázky a otázky zvedavého publika prostredníctvom zdvihania svojich topánok.
Pri každej otázke mali možnosť ukázať, či sa zhodnú vo svojich názoroch. Ak sa im podarilo nájsť spoločný pohľad, ich úspech bol odmenený potleskom a nadšením hostí.
Naopak, ak sa ich odpovede rozchádzali, čakala ich symbolická alkoholová pokuta, čo celú situáciu len umocnilo zábavným napätím.

Hádzanie kytice

Miška sa s úsmevom postaví do stredu parketu, jej srdce bije rýchlejšie od vzrušenia. Okolo nej sa zhromaždia jej slobodné ženy, všetky nadšené a plné očakávania, pripravené uchmatnúť túto symbolickú odmenu.

Hostia povzbudzujú nevestu, skandujú a tlieskajú, pričom vytvárajú nezabudnuteľnú atmosféru plnú radosti a očakávania. Keď Miška nakoniec hodí kyticu do vzduchu, všetky dievčatá sa vrhnú za ňou s nadšením, akoby to bola posledná šanca na lásku.

Keď sa niektorej z nich podarí chytiť kyticu, publikum vybuchne potleskom a gratuláciami.

Svadba do roka a dňa!

Podľa tradičnej svadobnej kultúry sa víťazka, ktorá chytí kyticu, stáva ďalšou „nevestou“ a má za úlohu zorganizovať svoju vlastnú svadbu do roka a dňa. Tento zvyk dodáva celému momentu ďalší rozmer – okrem radosti z chytenia kytice sa jej dostáva aj zodpovednosť a vzrušenie z plánovania vlastného veľkého dňa.

Zoznam svadobných dodávateľov

Som Moderátor DJ Mike

Som Moderátor DJ Mike – multižánrový DJ a moderátor s viac ako 15 ročnou praxou. Pôsobím na Slovensku, v Českej republike a Rakúsku. Na podujatia prinášam okrem skvelej hudby aj moderovanie v slovenskom alebo anglickom jazyku. Hrám a moderujem svadby, firemné eventy, stužkové slávnosti, plesy, galavečery, mestské & obecné podujatia a i.

tagy: , , ,