Program na svadbu

Mladomanželia sa často pýtajú: Aký svadobný program je vhodný na svadbu? Ako pripraviť nezabudnuteľný program pre všetky vekové kategórie? Ako posunúť svadobné súťaže o úroveň vyššie? 

svadba-slovenskojpg

1. Príhovor mladomanželov

Okrem príhovoru člena rodiny, alebo svadobného moderátora (DJ-a) býva stále viac populárny a obľúbený práve príhovor mladomanželov. Stačí poďakovanie od jedného z mladomanželov svadobným hosťom zato, že prišli a poprianie príjemnej zábavy. Príhovor mladomanželov od začiatku vytvorí príjemnú atmosféru.

program-svadobnyjpg

2. Originálny prvý tanec  

Prvý manželský tanec nemusí mať len podobu klasického valčíka alebo „slaďáku“. Mladomanželia môžu využiť jednu alebo niekoľko lekcií tanca pod vedením profesionálneho tanečného inštruktora a prvý tanec obohatiť o výnimočné tanečné prvky. Pri prvom tanci môžete požiadať hostí o vystrelenie konfiet pri vygradovaní piesne na prvý tanec. 

Tip: Prvý tanec môžete premeniť vďaka plazivému dymu na tanec v oblakoch. Atmosféra sa dá ešte viac umocniť špeciálnymi prskavkami.

prvy-tanecjpg

nasvietenie-salyjpg


3. Fotokútik  

Fotokútik, fotobox, fotobúdka sa stáva čoraz viac obľúbenou a žiadanou súčasťou moderných svadieb. Všetky vekové generácie sa pri fotení s množstvom rekvizít príjemne zabavia a fotky dostanú ihneď na mieste. Vytlačené fotky môžu svadobní hostia navyše nalepiť do svadobnej knihy prianí spolu so želaním pre mladomanželov.


fotokutik-zazitkarikjpg

4. Hudobný a zábavný program na svadbu

Okrem hudobnej zábavy v podaní kvalitného DJ-a alebo kapely so širokým repertoárom pre všetky vekové generácie a bohatými skúsenosťami z množstva svadieb si mladomanželia na svoju svadbu často objednávajú show:

  • Vystúpenie profesionálnych tanečníkov
  • Ohňová alebo svetelná show na svadbu
  • Vystúpenie saxofonistu
  • Hra na husle alebo iný hudobný nástroj 

Tip: Za roky praxe mám množstvo kontaktov na skvelých umelcov, opýtajte sa ma.


DSC_7345jpg


5. Svadobné súťaže

Sú takmer povinnou súčasťou mnohých svadieb. Mladomanželia majú na výber zo širokého portfólia profesionálne moderovaných a vedených svadobných súťaží na mieru, ktorých hlavným cieľom je zabaviť hostí. 


Tip: Na mojom blogu TU si prečítate o svadobných súťažiach.

svadobne-hry-stolickovy-tanecjpg


6. Krájanie torty


Tip: Na mojom blogu TU si prečítate kedy krájať svadobnú tortu a na čo si dať pozor?


ochutnavka-svadobnej-tortyjpg


7. Hádzanie kytice a podväzku

Medzi najobľúbenejšie momenty svadby na Slovensku patrí hádzanie a chytanie svadobnej kytice.  Hovorí sa, že dievča, ktoré chytí svadobnú kyticu sa „do roka a do dňa sa vydá". 

Tip: Na mojom blogu TU si prečítate kedy hádzať svadobnú kyticu a podväzok.


dj-moderator-na-svadbu-cenajpg


Ako svadobný DJ, moderátor a koordinátor si s mladomanželmi celú svadbu prejdem osobne na niekoľkých stretnutiach do posledných detailov. Naplánujeme si spoločne hudbu, program, preberieme možnosti nasvietenia sály. Poradím im s výberom svadobného programu, svadobných hier, či svadobných dodávateľov. Často klientom radím, kde sa dá ušetriť, alebo na čo si dať pozor. Viac info TU.


DJ-MIKE-SKUSENOSTI-CENAjpg