Petra & Lukáš (svadba Pod Gaštankou v Modre)

Dnešný svadobný príbeh sa odohráva vo vinárskom a malebnom meste Modra ležiacom v okrese Pezinok v Bratislavskom kraji. Mladomanželia Petra a Lukáš si pre svoj svadobný deň vybrali krásny a unikátny svadobný a eventový priestor "Pod Gaštankou".

pod-gastankou-skusenosti-referencie-cenajpg

Priestor Pod Gaštankou v Modre ponúka unikátnu presklenú a fotogenickú svadobnú verandu uprostred prírody s výhľadom na mesto Modra. Manželia majú možnosť povedať si svoje áno na lúke nad svadobnou sálou uprostred záhrady plnej krásnych kvetín.

Každá svadba začína svadobnými prípravami. Tieto prípravy aj celý svadobný deň zväčšnila nadaná fotografka Diana Cermakova Photography.

svadobne-trendy-tradiciejpg
nevesta-saty-cenajpg
boho-satyjpg

Petra a Lukáš si dali záležať na každom detaile. Prípravy a celá svadba na jednom mieste prispievajú k pohode mladomanželov a uberajú na svadobnom strese.

oblek-pre-zenichajpg
324347753_2190570507997492_385925126794790784_njpg

Svadobný priestor Pod Gaštankou v Modre ponúka súkromnú izbu (svadobné štúdio ) kde si mladomanželia môžu odložiť kvety, dary, osobné veci a v prípade potreby aj seba :) Štúdio ponúka vhodný priestor ak si potrebujete dať spraviť účes, obliecť si svadobné šaty aj oblek.

Prvý dojem sa dá spraviť iba jeden krát. Rovnako aj first look. Areál Pod Gaštankou v Modre je na tento účel ideálny a rovnako aj na fotenie svadobných portrétov.

fotenie-mladomanzelov-cenajpg
najlepsi-dj-na-svadbujpg

Úsmev a hlboký pohľad do oči. Svadba je oslava krásnej lásky. Petra a Lukáš to vedia.

najkrajsie-svadobne-priestoryjpg

Niekedy stačí zatvoriť oči a cítiť moment a lásku a pozerať rovnakým smerom.

svadobne - portretyjpg
svadobne - salyjpg

Fotografka Diana Cermakova Photography zachytila lásku mladomanželov rôznymi a zároveň krásnymi spôsobmi.

mladomanzeliajpg
svadba-cenajpg
svadbajpg


Svadobný obrad v Modre

Počasie Petre a Lukášovi prialo a mladomanželia si mohli povedať svoje ÁNO v objatí krásnej prírody nad svadobnou sálou.

Po svadobnom obrade na lúke v Modre svadba pokračovala fotením svadobných portrétov a spoločnou fotografiou svadobných hostí pred sálou. 

svadobny-Obradjpg
civilny-obradjpg
obrad-civilnyjpg

Petra a Lukáš sa odfotili aj so mnou (DJ Mike) a kolegom (DJ Patys). Tešíme sa, že máme takých príjemných a usmiatych mladomanželov.

NAJLEPSI-DJ-MODERATOR-SVADBAjpg
DJ-NA-SVADBU-CENAjpg

Spoločná fotografia svadobných hostí pred Gaštankou. Na každú svadbu chodia rôzne vekové generácie a segmenty ľudí. Úlohou profesionálneho svadobného a eventového DJ-a je pripraviť ten najlepší hudobný mix, ktorý zabaví rôzne vekové generácie a skupiny ľudí, koordinovať svadobný deň, informovať hostí o jednotlivých aktivitách aj viesť zábavu ... Nie je to jednoduchá úloha, ale túto prácu proste milujeme!

NAJLEPSI-PRIESTOR-SVADBAjpg


Svadobné tradície 

Medzi svadobné tradície po obrade patrí rozbitie taniera a zametanie črepov. Pozor - koľko črepov na zemi zostane toľko detí sa mladomanželom narodí. Pokračuje sa svadobným príhovorom. 

pod-gastankou-sala-cena-skusenostijpg
svadobne-tradicie-djjpg

Krájanie svadobnej torty a špeciálne efekty

Krájanie torty na svadbe je ideálne po večeri alebo po 1. tanečnom kole. Dá sa krásne spestriť studenými prskavkami vhodnými do interiéru aj exteriéru. 

specialne-efetky-prskavky-dymjpg
efekty-na-svadbujpg


Tanečná zábava a program na svadbu

Po výbornej svadobnej večeri svadba pokračovala svadobným programom vrátane mladomanželského kvízu, kde som, ako svadobný moderátor vyspovedal Petru a Lukáša, ako dobre sa poznajú.

dj-mike-svadbajpg
dj-mike-na-svadbujpg


Mix rôznych žánrov

Hostia sa výborne zabavili na mix rôznych hudobných žánrov vrátane oldies, funky, rock'n'roll, rnb, latino, cz&sk ... 

najlepsi-dj-mikejpg
dj-svadbajpgdj-na-svadbujpg

Hra 12 mesiačikov

V hre 12 mesiačikov som, ako svadobný DJ a moderátor preveril šikovnosť svadobných hostí - musím ich pochváliť podali maximálne výkony a víťazka si zaslúži medailu.

dj-mike-moderatorjpgsvadobna-hra-12-mesiacikovjpg
12-mesiacikov-svadobna-hrajpg


Polnočný program 

Krásny polnočný program na svadbe Pod Gaštankou zahŕňal aj prskavkové fotenie, hádzanie kytice a podväzku či čepčenie nevesty. 

epenie-subor-skusenostijpg
epenie-svadba-cenajpg
hadzanie-kyticejpg
podvazok-na-svadbejpg
program-svadbajpg
prskavkove-foteniejpg

Polnočný tanec

Polnočný tanec po prezlečení šiat doplnili špeciálne efekty - studené prskavky. O krásne nasvietenie sa postaral systém riadeného dynamického osvetlenia a hazer na olejovej báze.

polnocny tanecjpg
najlepsi-dj-svadbajpg


Ďakujem Petre a Lukášovi za úžasnú spoluprácu a želám im dlhý a šťastný život! 


- DJ MIKE


dj-mike-dj-patysjpgpod-gastnkou-svadba-cenajpg