Party svadba v Château Gbeľany (Dominika, Feďo)

Každý rok sa koná nespočetné množstvo svadieb, no len niektoré z nich sa zaradia medzi tie nezabudnuteľné. Svadba v Chateau Gbeľany, ktorú som mal tú česť odohrať a odmoderovať, ako svadobný DJ a moderátor sa bezpochyby zapísala do svadobnej histórie.

chateau gbelanyjpeg

435356884_807418954785296_6778041511281692026_njpg

PRED SVADBOU

Príprava na takúto výnimočnú svadbu si vyžadovala maximálne nasadenie a precíznosť hneď od začiatku. Mladomanželia mali jasnú predstavu o tom, akú atmosféru chcú na svojej svadbe vytvoriť a ja som sa musel postarať o to, aby hudba a program boli dokonale zladené s ich očakávaniami.

Absolvoval som s nimi preto niekoľko osobných stretnutí, aby som sa dozvedel o ich hudobných preferenciách, o tom, aký typ zábavy si predstavujú pre svojich hostí a aké sú ich očakávania ohľadom celkového priebehu svadby.

Vďaka podrobným svadobným konzultáciám a precíznej príprave sa nám podarilo vytvoriť nie len priateľstvo ale aj svadbu, ktorá sa stala nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých zúčastnených. 

SVADOBNÉ PRÍPRAVY

Svadobný deň je pre nevestu a ženícha najdôležitejším dňom v ich živote. Preto je dôležité, aby všetko prebiehalo hladko a bez stresu.

V Chateau Gbeľany si snúbenci užili svadobné prípravy bez zbytočného zhonu a presunov. Nevesta Dominika sa pripravovala v krásnom apartmáne. Pridali sa aj šarmantné družičky a vznikli krásne fotografie od Zuz Photo Collection

svadobne-pripravyjpg

svadobne-pripravy-nevesta-druzickyjpeg

druzickyjpeg

FIRST LOOK

First look sa konal v krásnej záhrade kaštieľa. Toto romantické prostredie bolo ideálne na zachytenie prvých emócií mladomanželov pri vzájomnom stretnutí. Ženích čakal na nevestu Dominiku v záhrade kaštieľa a keď sa otočila, jeho tvár sa rozžiarila od šťastia. Tento moment bol plný emócií a radosti. Vďaka krásnemu prostrediu a dojemnej atmosfére sa stal jedným z najkrajších momentov celej svadby.


first-look-co-to-jejpeg

mladomanzeliajpeg

SVADOBNÝ OBRAD

Svadobný obrad je jedným z najdôležitejších momentov celého svadobného dňa. Pre mnohých snúbencov je dôležité, aby sa ich svadba konala v kostole, kde si pred Bohom a svojimi blízkymi sľúbia lásku a vernosť.

Svadobný obrad v kostole prebieha podľa cirkevných predpisov. Snúbenci si vymenili obrúčky a získali požehnanie od kňaza. Obrad bol sprevádzaný hudbou a spevom. Mladomanželia Dominika a Feďo boli viditeľne šťastní a dojatí z tejto dôležitej chvíle v ich živote.

svadobny obradjpeg

svadobny-obradjpeg

svadobny-obrad-postupjpeg

PRÍCHOD DO CHATEAU GBEĽANY

Po slávnostnom obrade sa svadobná hostina presunula do pripravenej a krásne nazdobenej svadobnej sály.

Mladomanželia mysleli aj na kvety a tlačoviny, ktoré dotvorili celkovú atmosféru svadby a boli zladené s celkovým konceptom svadby a ostatnými dekoráciami a LED osvetlením.

svadobna-vyzdoba-na-svadbujpeg

svadobne-tlacovinyjpeg

V candy bare nechýbali rôzne druhy sladkostí, bol krásne naaranžovaný a hostia si z neho mohli vybrať podľa chuti.

Candy bar je moderný a trendy spôsob, ako ponúknuť hosťom sladké maškrty na svadbe. Oproti klasickým zákuskom na tanieri pôsobí originálne a pútavo.

Slúžil tiež aj ako krásny dekoratívny prvok svadby.

candy-barjpeg

kolace-na-svadbujpeg

Príchod mladomanželov na svadobnom Mercedese pred sálu v Chateau Gbeľany bol krásny a elegantný. Mercedes bol čiernej farby. Mladomanželia vystúpili z auta a hostia ich privítali potleskom.

429585735_2997845540352134_8921593158613830168_njpg

svadobny-mercedesjpeg

Po príchode mladomanželov pred jeden z top svadobých priestorov na Slovensku - Chateau Gbeľany ich privítal personál aj svadobní hostia.

nevesta-zenichjpeg

Nechýbala slovenská tradícia zametanie črepov. Zametanie črepov na svadbe je stará tradícia a symbolizujúca šťastie a zdar pre novomanželský pár.

Hluk rozbitého taniera má podľa tradície "odplašiť zlých duchov" a priniesť šťastie novomanželom. Spoločné zametanie črepov symbolizuje spoluprácu a vzájomnú podporu v manželstve.

Manželský pár musí spolupracovať, aby všetky črepy pozametal. Počet črepov sa niekedy dáva do súvislosti s budúcim počtom detí manželského páru. "Čím viac črepov, tým viac detí."

slovenske-tradiciejpeg

Nasledovala spoločná fotografia. Fotografia zachytáva novomanželský pár a ich blízkych v jeden dôležitý moment a symbolizuje tak zjednotenie dvoch rodín a priateľov.

spolocna-fotografiajpeg

SVADOBNÝ PROGRAM A TRADÍCIE


Na svadbe Dominiky a Feďa bolo niekoľko svadobných príhovorov. Príhovory boli dojemné a srdečné.

Po svadobných príhovoroch nasledovalo spoločné jedenie polievky. Táto tradícia symbolizuje spojenie dvoch rodín a začiatok spoločného života mladomanželov. Mladomanželia jedli polievku z jedného taniera, čím vyjadrili svoju vzájomnú lásku a oddanosť.


svadobne-tradicie-zvykyjpeg

PRVÝ TANEC

Prvý tanec mladomanželov je jedným z najdôležitejších momentov svadby. 

Na svadbe Dominiky a Feďa bol prvý tanec mladomanželov veľmi originálny. Mladomanželia sa premenili na tancujúcich levov. Predviedli aj pripravenú choreografiu.

Tanec sa stretol s veľkým ohlasom u hostí. Hostia im zatlieskali a vyjadrili svoje nadšenie z tejto originálnej a krásnej choreografie.


svadobna-choreografiajpeg

hostia-na-svadbejpeg

SVADOBNÁ PARTY

Svadobnú párty som hral ja (DJ MIKE) s kolegom Patrikom (DJ Patys). Snažili sme sa o to, aby sa hostia bavili a aby si svadbu užili naplno.

Pripravili sme si rôzne hudobné žánre, bohatý program aj zábavné súťaže, ktoré rozveselili hostí a uvoľnili atmosféru. Ako svadobný moderátor a DJ som sa staral o to, aby všetko prebiehalo hladko.

najlepsi-dj-svadbajpeg

Na svadbe bola výborná zábava. Parket bol neustále plný a hostia tancovali a užívali si atmosféru.  Hostia si pochvaľovali výber hudby, moderovanie zábavy aj celkovú atmosféru. 

svadobny-dj-cenajpeg

svadba-djjpeg

dj-mike-skuesnotijpeg

SVADOBNÉ HRY

Na svadbe som moderoval hneď niekoľko svadobných hier, medzi ktoré patrili aj:

  • Mladomanželský kvíz, kde som otestoval znalosti mladomanželov. Otázky v kvíze boli zábavné a vtipné, ale aj vážne a romantické. 
  • Stoličkový tanec, sa stal skvelou aktivitou, na zapojenie mnohých svadobných hostí.

Je skvelé, že som mal ako svadobný DJ a moderátor voľnú ruku a mladomanželia si nechali poradiť. To mi dalo príležitosť využiť moje skúsenosti a znalosti a vytvoriť pre nich zábavu podľa ich predstáv a mojej kreativity.

mladomanzelsky-kvizjpeg

stolickovy-tanecjpeg

hry-svadbajpeg

EFEKTY: CO2 GUN, PLAZIVÝ DYM, ISKRY

Nezabudli sme ani na špeciálne efekty a osvetlenie, ktoré dodali svadbe tú pravú atmosféru.

Moment krajania svadobnej torty na nádvorí bol obzvláštnený studenými iskrami. Studené iskry vytvorili krásnu a magickú atmosféru. 

krajanie-tortyjpeg

krajanie-torty-efektyjpeg

efekty-na-svadbujpeg

Zábava sa vyšplhala na úplne novú úroveň aj vďaka CO2 gun. 

Nevesta a ženích najprv trochu váhali, ale nakoniec sa do toho pustili a poriadne sa odviazali. Strieľali z CO2 pištole na hostí a na seba navzájom a vytvorili tak festivalovú atmosféru.

Hostia sa výborne bavili a smiali sa na tom, ako sa mladomanželia zabávajú. Atmosféra bola perfektná a všetci si užívali svadbu naplno.

CO2 gun efektjpeg

co2-efekt-svadbajpg

party-svadba-djjpeg

FOTOKÚTIK S TLAČOU FOTIEK 

Som rád, že sa fotokútik s tlačou fotiek stretol s veľkým úspechom. 

Okamžitá tlač fotiek je veľkou výhodou, pretože hostia tak nemusia čakať na fotky až po svadbe. Môžu si ich hneď odniesť domov a podeliť sa o ne s rodinou a priateľmi.


fotokutikjpeg

SVADBA DO ROKA A DŇA

Na svadbe v Chateau Gbeľany kyticu chytila mladá žena, ktorá sa s radosťou podelila o túto novinku s ostatnými.

Ako DJ som mal skvelú príležitosť odovzdať jej rovno moju vizitku :) 

hadzanie-kyticejpeg

ZHODNOTENIE

Vďaka precíznej príprave, krásnemu prostrediu Chateau Gbeľany a skvelej atmosfére sa svadba mladomanželov stala nezabudnuteľným zážitkom pre nich aj pre ich hostí. Som rád, že som mohol byť súčasťou tejto výnimočnej udalosti a že som mohol prispieť k tomu, aby sa hostia perfektne bavili.
 
Ďakujem mladomanželom za dôveru a prajem im všetko len to najlepšie do ich spoločného života!

Za foto ďakujem mladomanželom a fotografke Zuz Photo Collection.

- - - 

KTO SOM? 

Som moderátor DJ MIKE. Svadby, party, firemné evety aj plesy hrám a moderujem okrem Slovenska v Čechách, Rakúsku či Poľsku. Milujem hudbu, vôňu čerstvej kávy, cestovanie a skvelých ľudí. Spoznajte ma TU. 

kursalon-nimnica-kontakt-svadbajpg