Moje obľúbené miesta na svadbu v Modre

Svadba v Modre?

Modra je útulné a romantické mestečko, ktoré ponúka hneď niekoľko veľmi kvalitných svadobných a eventových sál s výnimočnou gastronómiou, vlastným vínom a množstvom zákutí pre krásne fotky aj oddych od ruchu veľkomesta. 

neco-estate-winery-svadbaJPG


Miesta na svadbu v Modre?

Medzi moje obľúbené svadobné a eventové miesta v Modre, do ktorých sa rád vraciam kvôli príjemnému personálu, výbornej gastronómií a výnimočnej atmosfére patria: 

  • Neco Estate Winery (Modrý dom v Modre)
  • Starý dom - Vináreň u Ludvika

1. Neco Estate Winery (Modrý dom v Modre) 


Krásny priestor úzko spojený s vínom. Vlastné víno vyrába už od roku 1997. Najprv pre radosť a vlastnú spotrebu, teraz skoro 30-tisíc fliaš ročne.

NECO-ESTATE-WINERY-SVADBAjpg

Elegantný vzhľad celého priestoru aj záhrady je priam dychberúci. Svadobnú sálu tvoria krásne tehlové klenby a drevené trámy, okolie je ako z rozprávky.

svadobny-moderatorJPG


Moje skúsenosti a recenzie s Neco Modra?

Často sa ma pýtate na moje skúsenosti a recenzie s priestorom Neco Estate Winery? Osobne som sa stretol iba s profesionálnym prístupom personálu a snahou rýchlo reagovať na zmeny (napr. presun obradu na poslednú chvíľu podľa počasia - na výber je obrad na lúke za humnom alebo vo vnútornom priestore). V priestore som počas svadieb a eventov ochutnal výborné jedlá. Oceňujem tiež, že bufety / švédske stoly servíriuje šéfkuchár a privítanie mladomanželov robí event manažér v obleku.

5ea599e4-ea14-4581-999c-1f69187423fbJPG

Modrý dom je možné prenajať ako celok (sálu, vínne pivnice s barom, vonkajšie záhrady so stodolou a s priestormi na ubytovanie). Kapacita sál spolu s vínnymi pivnicami je 100 ľudí. Podľa charakteru eventu je však možné využiť tieto priestory aj pre 150 hostí. 


Za fotky ďakujem Katarína Žitňanská.

2. Starý dom - Vináreň u Ludvika

Starý dom - Vináreň u Ludvika ponúka výbornú gastronómiu a útulne prostredie v pamiatkovo chránenom dome zo 17. storočia. Kombinuje sa tu láska k jedlu, vínu a tradíciam.

stary-dom-modra-dj-moderator-starejsi-cenajpg

Svadobný priestor aj okolie sú nesmierne fotogenické. Obrad u Ludvika v Modre môžete mať za každého počasia. V prípade priaznivého počasia pod holým nebom. V prípade dažďa pod krytou terasou.

miesto-na-svadbu-modra-pezinok-cenajpg


Moje skúsenosti a recenzie so Starý dom - Vináreň u Ludvika? 

Pýtate sa ma na moje skúsenosti a recenzie s priestorom Starý dom - Vináreň u Ludvika. Oceňujem ochotu a prístup personálu aj výbornú gastronómiu zameranú na čerstvé suroviny. Páči sa mi sála s kamennými stenami, drevenými trámami a krištáľovými lustrami.


3. Pod Gaštankou

Jedinečný, moderný, panoramatický, presvetlený svadobný a eventový priestor v Modre, ktorý ponúka dostatok miesta pre stredné aj veľké svadby a eventy.

pod-gastankou-modra-cenajpg

- Originálny koncept.

- Množstvo parkovacích miest.
- Možnosť mať obrad na lúke nad sálou (verandou).