Miška a Ondrej - svadba obklopená prírodou

Miška a Ondrej si za miesto svojej svadby vybrali kolibu obklopenú malebnou prírodou na Kysuciach, kúsok od lyžiarskeho strediska.

hotel-marlene-svadbajpgsvadobne-menujpgsvadobna-vyzdobajpgboho-svadba-kysucejpg

Krásna svadba kládla dôraz na jednoduchosť a prírodne prvky. Obrad mladomanželov, ktorý som ozvučil, ako svadobný DJ a moderátor, bol krásny a plný emócií. Po obrade nasledovali úlohy, ktoré mladomanželia museli splniť pred vstupom do hotela Marlene (rezanie dreva, či zametanie črepov).

obrad-v-prirodejpgsvadobny-obradjpgobrad-v-prirode-na-kolibejpgsvadobne-tradiciejpg

Po zdolaní všetkých úloh mohli všetci vojsť do sály. Hostina začala svadobným príhovorom. Nechýbalo ani spoločné jedenie polievky mladomanželov. Po jedle som odštartoval bohatý program a slávnostné krájanie torty. Hostia si mohli pochutiť aj na sladkom stolíku plnom dobrôt, ktorému som nedokázal odolať. 

catering-svadbajpgmakronky-na-svadbujpgsvadba-marlene-oscadnicajpgkrajanie-torty-svadbajpgsvadobna-hostina-kolibajpgkavajpg

K atmosfére prispelo aj osvetlenie sály, ktoré tvorila kombinácia statického a dynamického osvetlenia. Na osvládanie som použil Apple Macbook a modul ADJ MY DMX.

svadobny-program-dj-moderatorjpgsvadobny-djjpgmladomanzelsky-kvizjpg


Hudobná zábava zložená z rôznych hudobných žánrov a zábavné súťaže trvali do ranných hodín.

zabavac-dj-moderatorjpgzabava-s-dj-mikejpg 

Ďakujem Miške a Ondrejovi za skvelú spoluprácu a prajem všetko dobré! 

         @foto: Veronika z www.svadbaodzazitkarov.sk

moderny-svadobny-DJjpg