Event v Enjoy Bistro

Dizajnový a príjemný podnik Enjoy Bistro je situovaný len pár krokov od Michalskej brány. Ochotný personál a dôraz na kvalitné a čerstvé suroviny priamo v podniku v historickom centre mesta Bratislava tvoria ideálne miesto na menšie firemné eventy, oslavy, meetingy, či posedenie s priateľmi. Výberová káva a domáce koláče potešia chuťové bunky každého návštevníka. 

enjoy-bistro-coffee-bratislava-slovakia-dj-moderatorjpgslovakia-event-placejpgenjoy-coffee-bratislava-event-companyjpg

Michalská brána patrí medzi top atrakcie v Starom meste. Je to jediná zachovaná brána z pôvodných štyroch v bratislavskom mestskom opevnení. V súčasnosti v nej nájdete expozíciu historických zbraní.   

Ku kvalitnej firemnej akcii nepochybne patrí kvalitná hudba, dobré jedlo a pútavý program. Aby bola hudba presne podľa gusta hostí, treba sa na podujatie dôsledne pripraviť. Príprava na podujatie začína niekoľko týždňov pred samotným eventom. Spolu s event manažérom sa bavíme o možnostiach hudby a programu. Tak to bolo aj v tomto prípade. Výber správnej hudby dotvoril výnimočnú atmosféru podujatia.

moderator-na-firemnu-akciu-event-bratislavajpgmoderator-starejsi-zabavac-umelec-ozvucenie-bratislava-dj-mikejpg

Hostí hneď pri príchode vítali usmiate hostesky a wellcome drink. Začiatok podujatia bol venovaný networkingu, výberovej káve, dobrému čaju a finger food.

event-firemna-akcia-hudba-moderator-zabava-programjpgcatering-bratislava-enjoy-caffeejpgjedlo-na-firemnu-akciujpgevent-na-cateringjpgobcerstvenie-na-firemnu-akciu-eventjpgcatering-bratislavajpg


Hlavným cieľom eventu bola odborná prednáška, zameraná na zvýšenie kvality zdravia žien. Konkrétne išlo o brunch zameraný na predstavenie novej kampane Sensodyne na prevenciu proti rakovine prsníka. Hostia okrem odborného výkladu dostali aj praktické cvičenie. 


dj-mike-moderate-slovakiajpgdj-from-slovakiajpg

Po kvalitnej prednáške nasledovali chutné raňajky. Počas celého podujatia som, ako eventový DJ, hral hudbu zameranú na atmosféru tak, aby sa hostia cítili príjemne. 

Ďakujem organizátorom aj hosťom za úžasnú spoluprácu!