Alena & Peter, svadba v Art Hotel Kaštieľ (sk | eng)

Kaštieľ v Tomášove 

Kaštieľ v Tomášove patrí medzi najvyhľadávanejšie miesta na svadbu na Slovensku. Vznikol rekonštrukciou jedného z najreprezentatívnejších barokových šľachtických sídiel na južnom Slovensku. Kaštieľ je situovaný približne 20 km od centra Bratislavy a obklopuje ho rozsiahly park.  

The château located in Tomášov is one of the most sought-after wedding places in Slovakia. It was created by reconstructing one of the most representative Baroque aristocratic settlements in southern Slovakia. The château is situated about 20 km from the centre of Bratislava and is surrounded by a large park.


DJ-Mike-skusenosti-referencie-cena-wigerova-art-hotel-villa-necasjpg

Okrem krásneho anglického parku (v ktorom môžete mať civilný obrad pod holým nebom) Kaštieľ v Tomášove ponúka aj storočnú kaplnku Anjela Strážneho. Priestory na svadbu sú krásne, fotogenické a vyhľadávané.

In addition to a beautiful English park (in which you can have a civil ceremony in the open air) château in Tomášov also offers a century old chapel of Guardian Angel. Wedding rooms are beautiful, photogenic and sought after.

svadba-art-hotel-kastiel-slovakiajpg

Kaštieľ v Tomášove ponúka špičkové služby na vysokej úrovni. Okolie kaštieľa je neustále upravované. Personál obsluhuje v bielych rukavičkách a reštaurácia ponúka gastronomický zážitok vo forme panónskej kuchyne. Ku výbornému jedlu sa podávjú biele a červené vína. 

The château in Tomášov offers top services at a high level. The rooms are clean and fragrant. The surroundings of the château are constantly being cared after. The staff serves wears white gloves and the restaurant offers a gastronomic experience in the form of Pannonian cuisine. Meals are prepared from quality ingredients. White and red wines are served with excellent food.

najkrajsie-priesotry-na-svadbujpgwedding-in-slovakia-dj-moderatejpg

Svadba Aleny a Petra

Svadba Aleny a Petra v Art Hotel Kaštieľ bola od začiatku zameraná na najmenšie detaily. Komunikácia s mladomanželmi začala niekoľko mesiacov pred svadbou. Postupne sme preberali svadobný program aj hudbu. 


Alena and Peter's wedding at the Art Hotel Château was from the beginning focused on every detail. Communication with the newly-weds began several months before the wedding. Step by step we looked through the wedding program and music.

wedding-slovakia-dj-moderatejpgboho-vyzdoba-svadobne-trenyjpgsvadobna-hostina-jedlo-na-svadbujpg

Alena a Peter sa rozhodli mať svoj obrad v krásnom anglickom parku pri kaštieli, čo si vyžadovalo špeciálne ozvučenie. Na ozvučenie som použil bezdrôtovú technológiu. Reproduktor na stojane bol spárovaný s bezdrôtovým mikrofónom a tabletom. Kvalitné a dostatočne hlasné ozvučenie bez potreby káblov a elektrickej energie.

Alena and Peter decided to have their ceremony in a beautiful English park next to the château, which required special sound system. I used wireless technology to set up the sound system. The speaker on the stand had been paired with a wireless microphone and tablet. High-quality and sufficiently loud sound system without the need of cables and electricity.


art-hotel-kastiel-wedding-djjpgdj-moderator-starejsi-zabavac-cena-skusenosti-referenciejpgwedding-slovakia-art-hotel-kastieljpgsvadba-art-hotel-chateau-skusenostijpgsvadba-v-prirode-boho-weddingjpg

Po obrade nasledovali gratulácie hostí, skupinové fotenie mladomanželov a hostí a chutné finger food. Podávalo sa vychladené prosecco. Počas tohto času som hral klasickú hudbu cez bezdrôtový reproduktor BOSE.

The ceremony was followed by congratulations from guests, group photos of the newlyweds and guests and a tasty finger food. Chilled prosecco has been served and during this time, I played classical music through the BOSE wireless speaker.

zlata-vyzdoba-svadbajpgboho-vyzdoba-svadba-weddingjpg

Uvítanie hostí personálom a svadobný príhovor a prípitok odštartoval svadobnú hostinu. Mozzarella s marinovanou zeleninou a rukolový šalát s reďkovkou, ako predjedlo. Slepačí vývar so zeleninou julienne a domácimi niťovkami, pomaly pečené kačacie stehná, dusená kapusta na víne a karlovarská knedľa, ako hlavné jedlo. Dezert créme caramel parfumovaný levanduľou podávaný s mascarpone parfait a limetkovou chipsou ako chutný dezert, ktorý pobláznil chuťové bunky hostí.  

Staff welcoming the guests, the wedding speech and the toast started the wedding feast. Mozzarella with marinated vegetables and rucola salad with radish as appetizer. Chicken broth with julienne vegetables and homemade toasts, slow roasted duck thighs, steamed cabbage in wine and Carlsbad dumplings as main dish. Dessert créme caramel perfumed with lavender served with mascarpone parfait and lime chips as a tasty dessert that crazed the taste buds of guests.


svadobne-menu-art-hoteljpgsvadobne-menujpgvino-svadbajpg

Svadobný program

Mladomanželia odštartovali tanečnú zábavu na prvý tanec zložený z troch piesni. Pripravená choreografia získala veľkolepý potlesk. Nasledoval rodičovský tanec a hneď po ňom aj prvé tanečné kolo, na ktoré som (ako svadobný DJ a moderátor) pozval všetkých svadobných hostí. Po tanečnom kole nasledovalo prekvapenie pre hostí v podobe ohňostroja, ktorý sa konal v parku za kaštieľom. Ohňostroj bol doprevádzaný autentickou hudbou, čo umocnilo výnimočné pocity z tohto okamihu.

The newly-weds started dancing party with the first dance consisting of three songs. The prepared choreography received great applause. This was followed by the parental dance and immediately after that the first dance round, to which I (as a wedding DJ) invited all the wedding guests. The dance round was followed by a surprise for guests in the form of fireworks, held in the park behind the mansion. The fireworks were accompanied by authentic music, which enhanced the exceptional feelings of this moment.

svadba-ohnostrojjpg
svadobny-ohnostrojjpg

Alena a Peter si hneď od začiatku spolupráce uvedomovali, že výnimočná svadba je doprevádzaná kvalitným svadobným programom. Klobúkový tanec, svadobný kvíz, kvíz pre hostí, hľadanie nevesty a ženícha. Všetky hry výborne zabavili svadobných hostí, vyčarili úsmev a prispeli k celkovej atmosfére.

Right from the start, Alena and Peter realized that an exceptional wedding was accompanied by a quality wedding program. Hat dance, wedding quiz, guest quiz, finding bride and groom. All games excellently entertained the wedding guests, brought smiles on their faces and contributed to the whole atmosphere.

K výnimočnej atmosfére prispelo aj nasvietenie (osvetlenie) sály, ktoré bolo v súlade s výzdobou a farbou stien v kaštieli. Hlavnou úlohou nasvietenia svadby je možnosť vypnúť v sále klasické svetlá a umocniť atmosféru atmosférickým osvetlením. Na osvetlenie používam kvalitný systém amerických svetiel.

The extraordinary atmosphere was also supported by the lighting of the hall, which was in harmony with the decoration and colour of the walls in the château. The main task of lighting the wedding is to turn off the classic lights in the hall and enhance the atmosphere by atmospheric lighting. I use a high-quality system of American lights.

dj-mikejpg

Výnimočná svadobná hostina pri dobrom jedle, pití, hudbe a programe trvala do ranných hodín. Ďakujem Alenke a Petrovi za úžasnú spoluprácu. Prajem im šťastný a dlhý život. 

Exceptional wedding feast with great food, drinks, music and program lasted till morning. Thank you Alenka and Peter for wonderful cooperation. I wish you a happy and long life.

- foto by Veronika Čižmárová (svadbaodzazitkarov.sk)

art-hotel-kastieljpg