Bavil som Snowland

Lyžiarske stredisko SNOWLAND je prispôsobené na rodinnú lyžovačku. Stredisko sa nachádza približne 12 km od mesta Martin. Výhodou je bezproblémový prístup autom a bezplatné parkovisko pre 1200 osobných vozidiel a 10 autobusov. SNOWLAND má výborné podmienky pre lyžovanie a snowboardovanie od decembra až do marca. V tomto období tu býva aj množstvo podujatí a eventových akcií.  


snowland valcianska dolina kapela dj mikejpg

dj kapla na ples na podujatiejpg


Keď ma oslovil SNOWLAND s požiadavkou vytvoriť letnú horúčku uprostred zimy v reštaurácií Humno umiestnenej na svahu, bral som to ako skvelú výzvu a obrovskú príležitosť roztancovať návštevníkov lyžiarskeho strediska a priniesť im kúsok leta na zasnežený svah. Zostavil som program kde nemohla chýbať kubánska kapela s kubánskou speváčkou Janelys, exotické latino tanečnice Shine Dance Group, či skvelý saxofónista Hali.


dj mike snowland valcianska dolina svadba ples stuzkovajpg


Celé podujatie som aktívne moderoval. Na úvod som privítal všetkých hostí, uviedol umelcov, moderoval som priebeh podujatia a na záver všetkým poďakoval za účasť. Počas celej noci som ako DJ hral tanečné kolá zložené z rôznych žánrov, aby som zabavil všetkých, ktorí sa prišli zohriať a zabaviť na latino party.  


Dj-Mike-Shine-Dance-Groupjpg


Video z podujatia: https://youtu.be/jBg1IJivjYQ