Ako sa začal písať môj príbeh?

Hraniu a moderovaniu rôznych typov podujatí sa venujem už viac ako 10 rokov. Začínal som na lokálnych akciách, najmä rodinných oslavách a lokálnych diskotékach. Na začiatku som mal iba 2 CD prehrávače, mixpult, veľké slúchadla, množstvo zakúpených CD a obrovskú chuť začať a niečo dosiahnúť.

Každý pondelok ráno som bežal za zarobené peniaze z víkendových party do lokálneho obchodu kúpiť nové CD-čka. Všetko som sa učil úplne sám a bavilo ma to. Mnoho dni som strávil celé večery zavretý v mojej izbe iba s hudbou a vytváral som hudobné playlisty, mixoval hudbu, trénoval moderovanie.

43514759_1975305689174440_410807729167269888_ojpg

Na začiatku som sa snažil chopiť sa každej jednej príležitosti. Malé lokálne ciele som postupne menil na väčšie a väčšie. Mojím cieľom bolo, že budem hrať a moderovať na významných podujatiach po celom Slovensku a vždy dám zo seba maximum.

Postupne to prišlo, začal som hrávať na väčšich diskotékach, svadbách či firemných akciách nie len v Žiline ale aj Bratislave, Tatrách či v iných kútoch Slovenska. Dj techniku som neustále "aktualizoval" za lepšiu a lepšiu. Z lokálnej diskotéky som sa dostal hrať do najlepších klubov vrátane The Club Bratislava či Humno Tatry.

DJ-Mike-skusenosti-referencie-cena-wigerova-art-hotel-villa-necasjpg

Mal som tú česť spolupracovať s umelcami ako Ego, Čistychov, Mišo Biely, Eusébio Nicolas Ména, 4D, Rytmus, Grupo Caliente, Mário Lopéz Dance Company, Team Cuba  a ďalší. Vďaka nim (dnes už mojim kamarátom) som sa zviditelnil ešte viac, a začali ma vnímať veľké firmy a kluby. 

Súkromné podujatia, ako svadby či stužkové slávnosti sa snažím robiť o úroveň vyššie. Okrem aktívneho moderovania celej udalosti (v slovenskom alebo anglickom jazyku), profesionálne nasvecujem sály či koordinujem celý priebeh podujatia a radím klientom, ako posunúť podujatie o úroveň vyššie.