10 svadobných hackov od DJ MIKE (časť 2.)

Prečítajte si 1. časť svadobných hackov TU.

6. Krájanie svadonej torty

Nenechajte tortu celú noc na stole. Urobte z krajania torty milý program. Ako svadobný moderátor a DJ vás pozvem na tanečný parket, kde nakrojíte prvý kúsok torty. Následne personál tortu dokrája svadobným hosťom.

Tip: Prečítajte si, kedy krájať svadobnú tortu TU.

torta-krajanie-svadbajpg

najlepsi-program-na-svadbujpg
(foto: Marek Martinek)


7. Nebojte sa programu a súťaží 

Svadobný program a súťaže zabavia hostí a často pomôžu naštartovať tanečnú zábavu (napr. keď svadobní hostia počas horúcich letných večerov radi trávia čas vonku na terase pri vínku, rume a dutníkoch). Keď sa "niečo deje" väčšinu hostí to zaujme a radi sa prídu na program a súťaž pozrieť.

Tip: Rád vám zostavím harmonogram svadby - opýtajte sa ma.
Tip: Prečítajte si aké súťaže robím TU.
Tip: Prečítajte si aký program robím TU.

program-na-svadbujpg

dj-mike-dj-patys-dvaja-djijpg

svadobne-hry-stolickovy-tanecjpg

aktivity-na-svadbujpg
(foto: Marek Martinek)


8. Zladené družičky aj družbovia 

Svadba je o detailoch. Aj zladenie družičiek a družbov môže pomôcť k celkovému dojmu zo svadby a k originálnym fotkám. 

druzickyjpg

svadba-trnava-najlepsi-priestorjpg
(foto: Marek Martinek)

9. Blacklist a Playlist

Svadobné publikum tvoria ľudia zo všetkých vekových generácií (deti, tínedžeri, ľudia v produktívnom veku aj dôchodcovia). Každý segment má inú predstavu o hudbe. Kvalitný DJ alebo kvalitná kapela sa dokáže vcítiť do nálady publika a vybrať také hudobné žánre, aby si prišiel na svoje každý. Kvalitný DJ a kapela netlačí na publikum a vie vycítiť kedy sa hodí tanečné kolo, kedy súťaž a kedy prestávka.

Tip: Kvalitný DJ sa snaží reagovať na aktuálnu situáciu v sále a na tanečnom parkete, dáva ľuďom emóciu aj koordinuje dav ľudí.
Tip: Blacklist a Playlist slúži na lepšiu predstavu a stanovenie hraníc. Ak sa vás DJ pred svadbou nepýta na hudobnú a programovú predstavu nie je to dobré znamenie.


DSC_7406jpg

DSC_7547jpg

DSC_2164jpg

DSC_6821jpg
(foto: Ján Rábara)

 10. Svadobní dodávatelia a profesionáli

Výber kvalitných, zodpovedných, priateľských profesionálov je veľmi dôležitý pre hladký a príjemný priebeh celého svadobného dňa. S dobrými profesionálmi sa budete cítiť celý svadobný deň dobre a príjemne. Zlý dodávateľ vás bude stresovať aj hnevať. 

Tip: Aj keď názorov na to, ako si máte dodávateľov vybrať bude veľa vyberajte na základe vlastných potrieb, preferencií a dajte aj na svoj subjektívny pocit z dodávateľa.


svadba-moderator-djjpg
(foto: Veronika Čižmárová)

Bonus: Urobte si svadbu podľa seba a svojich predstáv

Svadba je iba 1 krát za život, preto si ju urobte podľa seba a nenechajte sa ovplyvniť názormi a stereotypmi, že niečo má byť tak alebo onak. Svoj deň si, čo najviac užite.

DSC_6732jpg



Viac o mojich službách TU.