Svadobné súťaže a hry

Svadobné súťaže sú program, ktorý zabaví a poteší hostí. Do článku som vybral najobľúbenejšie svadobné hry, ktoré ako svadobný DJ a moderátor robím. V prípade, ak majú mladomanželia, alebo svadobní hostia návrh na vlastnú a originálnu svadobnú hru, rád im ju pomôžem realizovať.

Vedomostné súťaže (kvízy)

Príkladom je mladomanželský kvíz, kde mladomanželia odpovedajú na otázky svadobného moderátora a kvíz pre hostí, kde svadobný hostia odpovedajú na pripravené otázky mladomanželov. 

svadobny-dj-starejsi-moderatorjpg

svadba-moderator-djjpg

svadba-605jpeg

Tanečné súťaže

Obľúbený je stoličkový tanec, kde medzi sebou súťažia svadobné páry, alebo jednotlivci v šikovnosti. Účastníci svadobnej hry tancujú na hudbu, ktorú hrá svadobný DJ, po zastavení hudby si rýchlo sadajú na vopred pripravené stoličky. Komu nezostane stolička vypadáva zo svadobnej hry. Medzi ďalšie tanečné svadobné hry patria napríklad balónový tanec, alebo metlový tanec.

Tip: Tanečné súťaže možno použiť aj ako náhradu tanečného kola na rozprúdenie zábavy.


svadobne-hry-stolickovy-tanecjpg

stolickovy-tanec-dj-mikejpg


Svadobné súťaže orientované na príbeh

Do tejto kategórie možno zaradiť napríklad obľúbený svadobný koč. Svadobný koč je hra v ktorej účinkuje niekoľko svadobných hostí vrátane mladomanželov. Každý účinkujúci má špecifickú rolu, ktorú ak zabudne splniť dostane od svadobného moderátora / starejšieho symbolickú pokutu. 

Tip: Obľúbené sú súťaže 12 mesiačikov, svadobný detektív, svadobné vrece a i.


svadobna-hra-moderatorjpg

svadobny-kocjpg

Svadobné súťaže orientované na šikovnosť

Tu možno zaradiť napríklad zábavnú svadobnú hru hľadanie nevesty a ženícha. Jednému z mladomanželov sa zaviažu oči, na vopred pripravené stoličky sa usadí niekoľko hostí opačného pohlavia. Úlohou súťažiaceho je nájsť svoju polovičku so zaviazanými očami podľa rúk alebo nôh. 

O mne

Som multižánrový profesionálny DJ a moderátor s viac ako 10 ročnou praxou na rôznych podujatiach. Viac o mojej tvorbe TU.


DSC_6129jpg