Svadba v Karpatskej Perle

Obľúbené rodinné vinárstvo Karpatská Perla (Šenkvice), založili manželia Margita a Ladislav Šebovci v roku 1991. Dnes vinárstvo hospodári na vyše 50 ha viníc v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Vína sú charakteristické výnimočnou chuťou a jedinečnými odrodovými charakteristikami.

svadba-karpatska-perla-weddingjpgboho-wedding-slovakiajpgsenkvice-modra-pezinok-svadba-eventjpg

Výhľad z terasy v Karpatskej Perle je očarujúci a upokojujúci. Poskytuje taktiež krásne scenérie na fotenie svadobných portrétov a skupinové fotenie svadobných hostí a mladomanželov. Pri západe slnka je to ideálne miesto na degustáciu vín priamo z vinárstva. 

svadba-wedding-dj-moderator-starejsijpg
svadba-karpatska-perla-skusenosti-recenzie-djjpg

Príchod na svadobnú sálu  

Príchod mladomanželov Ľubky a Peťa a svadobných hostí na svadobnú sálu sprevádzala pieseň „Corinne Bailey Rae - The Scientist“ z filmu Fifty Shades Darker. Po príchode nasledovali svadobné príhovory, modlenie a slávnostný prípitok. Ľubomíra a Peter vybrali pre hostí originálne jedlá, ku ktorým sa podávali výberové vína priamo z vinárstva Karpatskej Perly.

boho-svadba-wedding-slovakiajpgboho-svadba-weddingjpgmiesto-na-svadbu-skusenosti-referencie-cenmajpgsvadobny-eventovy-dj-moderator-starejsi-DJ-Mikejpgwedding-lights-osvetlenie-nasvietenie-salyjpg

Svadobná večera, candy bar, ochutnávka vína

Delikátne svadobné menu bolo zostavené z originálnych jedál a chutí, ktoré vytvorili jedinečný gurmánsky zážitok. Svadobný program bol obohatený aj o obľúbenú degustáciu vína. Hostia tak mali možnosť lepšie spoznať jednotlivé chute a odrody vína. Koláčiky z candy baru potešili chuťové bunky svadobných hostí.

svadobne-menujpgjedlo-na-svadbujpgchutne-sladke-kolaciky-candy-barjpgcandy-abrjpgsladke-svadba-candy-barjpgcandy-bar-na-svadbu-karpatska-perlajpgslane-na-svadbujpg

Otvorenie tanečnej zábavy 

Po delikátnom jedle mladomanželia otvorili tanečnú zábavu na pripravenú choreografiu. Hodiny tanca sa vyplatili a hostia ich odmenili búrlivým potleskom. Nasledoval rodičovský tanec a prvé tanečné kolo. Počas noci som, ako svadobný DJ, odohral niekoľko hudobných žánrov a svadobný večer som moderoval, aby každý hosť vedel čo sa ide diať.


DJ-Mike-moderator-starejsi-zabavacjpg

mladomanzelsky-tanec-svadobny-dj-moderator-starejsi-zabavacjpgmladomanzelsky-tanec-svadba-weddingjpg

Robo Kajzer, cimbalová muzika, čepčenie nevesty

Aby program na svadbe bol pestrý počas prestávok medzi tanečnými kolami hrala obľúbená cimbalová muzika. A nechýbalo ani vystúpenie obľúbeného Roba Kajzera, ktorý výborne zabavil svadobných hostí. Zlatým klincom programu bolo čepčenie nevesty.

cepcenie-zacepcenie-na-svadbu-svadbajpgcepcenie-nevesty-zacepcenie-odcepcenie-polnocny-programjpg
svadobny-program-dvihanie-na-stolickachjpg
svadba-karpatska-perla-dvihanie-na-stolickachjpg

Ďakujem úžasným mladomanželom za výbornú spoluprácu. Za fotky ďakujem fotografke Veronike Čižmárovej.

- DJ Mike