Hrám a moderujem v UFO Bratislava

Bratislavské UFO v tvare lietajúceho taniera je jednou z najznámejších stavieb na Slovensku. Ponúka krásne priestory, výbornú reštauráciu a dych berúcu vyhliadku na Bratislavu.

restaurant-ufo-bratislavajpgvyhlad-z-ufo-bratislavajpgview-from-ufo-bratislavajpgufo-bratislava-dj-moderator-starejsijpg
ufo-restaurant-slovakia-top-restaurantjpg

Vyhliadkovú vežu UFO ročne navštívia tisíce návštevníkov s cieľom vidieť panorámu hlavného mesta, Bratislavský hrad, Parlament, Dóm Sv. Martina. Ďalší návštevníci sa zasa tešia na výnimočné eventy v exkluzívnom prostredí s dôrazom na každý detail. Tak to bolo aj v prípade Vianočnej párty (Vianočného večierka), na ktorom som účinkoval, ako eventový DJ a moderátor.

dj-mike-bratislava-ufo-eventjpgufo-tower-bratislavajpg
ufo-vyhliadka-bratislavajpg

Spolupráca s klientom sa začala plánovať ešte niekoľko týždňov pred samotným podujatím. Riešili sme predstavu klienta. Spoločne sme zladili wishlist aj balcklist. Bavili sme sa o všetkých detailoch programu eventu. Cieľ bol jasný – pripraviť výnimočné a nezabudnuteľné podujatie.

dj-mike-moderator-bratislavajpgevent-dj-slovakiajpg

Ako eventový DJ som hral rôzne hudobné žánre zladené tak, aby si prišiel na svoje každý hosť eventu. Súčasťou eventu bola aj živá kapela Raplay Band, ktorá si taktiež podmanila hostí. Zábava bola búrlivá a trvala do ranných hodín.

kapela-muzika-hudobnici-bratislavajpgufo-event-bratislava-slovakiajpg

Ďakujem organizátorom aj Replay Band za skvelú spoluprácu a už teraz sa teším na ďalší ročník!

top-places-bratislava-slovakiajpg